A 3. Televíziós Újságírók Díjátadóján minden papírforma szerint ment: a kritikusok kiosztották a díjakat, az Aranyélet lett a legjobb sorozat, Sebestyén Balázs a műsoraiért és a műsorvezetéséért is megkapta az elismerést, aztán beszédében kiszólt a TV2-s asztalhoz, hogy reméli, az, ami náluk zajlik, az csak egy rossz álom, és egyszer vége lesz.

A TV2 műsorvezetője, Ördög Nóra is kapott díjat, ő lett a legjobb női műsorvezető, így volt lehetősége reflektálni a kritikákra. Beszédében elmondta, reméli, még 100 év múlva is ezt fogja csinálni, és akkor is ugyanúgy fog ordítani.

Azért ezt emeltem ki, mert általában ezt vetik a szememre, de szerintem ez nem akkora bűn. Nem direkt csinálom, inkább csak alapjáraton lelkesedem. Ez annyira belőlem jön, és az adott pillanatokban annyira nem tudom kontrollálni, hogy fel sem tűnik. Akkor lesz a legnagyobb baj, ha egyszer eljutok arra a pontra, hogy ezt szabályozni tudjam, mert akkor az azt fogja jelenteni, hogy nem vagyok elég lelkes. Ha közben tudok arra figyelni, hogy fojtottabb hangon, így, úgy, amúgy mondjam a dolgokat, akkor az valószínűleg azt fogja jelenteni, hogy nem vagyok eléggé belevonva a dologba. Ha kell valami, már pedig ebben a szakmában kell olyan, amitől megosztó tudok lenni, akkor legyen ez. Ezzel együtt tudok élni.

– mondta a műsorvezető, aki a Velvetnek Sebestyén Balázs TV2-s kollégáknak címzett üzenetével kapcsolatban is elmondta a véleményét. Sebestyén Balázs azt mondta, hogy a műsorkészítőknek, valamint azoknak, akik a nevüket adják a produkciókhoz nagyon fontos az, hogy a nézők ne a háttérben zajló dolgok miatt alkossanak ítéletet, hanem magát a műsort, a benne szereplő embereket szeressék, függetlenül attól, hogy milyen csatornán megy éppen.

A legfontosabbat Balázs elmondta. Mi professzionális műsorkészítők vagyunk. A közönségünkért, a nézőkért dolgozunk bármelyik csatornán is tesszük ezt. Címkék nélkül. Ennyi. Egy profi csapat lehetek, jól érzem magam, szabad kezem van, magamat adhatom, és ez így van rendjén

– szögezte le Ördög Nóra.