Azok után, hogy megszavaztattuk, ki a legjobb nő az RTL Klub legújabb reality-jében, itt az idő arra is, hogy a Velvet olvasói eldöntsék, kit tartanak a legdögösebb pasinak. Ha nőként az izgatja fel, ha lekutyázzák, önnek valószínűleg Farm Attila való, de választhatja a kapuzárási pánikkal küzdő nyugalmazott tűzoltót vagy a jóseggű kaszkadőrt is.

Attila

Az exfaktoros Molnár Attila 2013-ban még sokak számára szimpatikusnak is tűnhetett a zenei tehetségkutató műsorban, azóta viszont megismerhettük a másik oldalát is. Az őrült tekintetű rockernek nem erőssége a nők iránti tisztelet, de akinek valamiért az imponál, hogy kutyának hívják, minden bizonnyal őt kedveli a legjobban a férfiak közül. 

Gábor 

A 26 éves testépítő az étel- és kozmetikusfüggő Márk helyére érkezett nemrégiben, vagyis még túl sokat nem lehet tudni róla. A szihalmi gyúrós klub elnöke szerint a szexualitás fontos dolog, mert "a jó szex ápolja a kapcsolatot, mint beteg gyereket az anyukája". 

Gergő

A kutya- és gyerekszeretete miatt magas cukiságfaktorral rendelkező kaszkadőr imádja a nőket, és saját elmondása szerint nem akarja, de a szexualitás szétfeszíti belülről. Dániel Gergő 36 éves és egyedülálló, pedig akinek ilyen teste van, annak minimum egy tucatnyi csajt kellene felmutatnia. 

Norbi 

A 29 éves hódmezővásárhelyi férfi két lánynak is tetszik a tanyáról: Dia már kijelentette, hogy megkanolná, a favágó ennek ellenére Cintiának nyúlt be egy kicsit egyik éjjel. Az adatlapja szerint 2 Dan-os taekwondo-mester, ami jól hangzik, jelentsen bármit is. 

Sándor 

A 47 éves nyugalmazott tűzoltó szerint a kapuzárási pánik létező dolog, többek között ezért is jelentkezett a műsorba: szerinte ezt a jelenséget úgy a legkönnyebb leküzdeni, ha az ember belevág egy új dologba. Fehér Sándor egyébként párkapcsolatban él, és van egy gyereke. 

Sanya

Az 50 éves, kétgyerekes apa imádja a testét, régebben chippendale fiúként dolgozott. Az izmain kívül egyelőre nem is nagyon tudta felhívni magára mással a figyelmet, illetve de, mégis: hagyta, hogy a csupasz seggét elfenekelje Heni

Ki a legjobb pasi?