Istenes Bence lakossági főzős műsorában Gáspár Evelin is megmutatta, hogy mire képes a konyhában, ha közben Bea asszony a partvonalról dirigál neki. Az adás legfelszabadultabb szegmensét sikerült ezzel produkálni, amelyből négy kis részletet kiragadva mindenki láthatja, hogy ennek a családnak ott a helye a képernyőn.

Akik eddig visszasírták a Győzike Show-t, Virdzsikét, Buksit, az egy (nagyon maximum kettő) adás erejéig wannabe Rocky Balboának állt Gáspár Zsoltit, meg a Pesten kóválygó Zolikát...

Ki vannak táblázva az utcák. Hát mi vagyok én, látnok?

Na, azok most örülhetnek.

1, Óbégatás light

Mindenek előtt az alapanyagokat kellett beszerezni. Nem volt egy ideglazító feladat, de Evelin sikeresen megugrotta, még le is teremtette az anyját, hogy minek beszél össze-vissza.

2, Őszinte megnyilvánulások

A Győzike Show-nak is az volt a bája, hogy hiába volt megrendezve, azért valahol nagyon igazi volt. Egy bizonyos szinten. Mondjuk úgy, ahogy Evelin itt beszél. (Abszolút jó értelemben: nem gondolkodtak, csak cselekedtek.)

3, Nyelvújítás

Gáspár Evelin itt a palócos tájszólással kapcsolatban fejti ki, hogy náluk a csörgős papír, az az alufólia. Kinek a pap, kinek a paplan, ugye. Illetve:

4, Mert értik és szeretik a viccet
 

Ide meg már szavak se kellenek.

Mit gondol Gáspár Evelin és Bea asszony főzőcskéjéről?