Nem igazán tudjuk, hogy lehet ezt elintézni Hollywoodban, de tény, hogy January Jones-nak a mai napig sikerült titokban tartania, ki gyermeke édesapja. Megan Fox esetében a nagy kérdés igazából sosem volt kérdés, de Mia Farrow sztorija se semmi. És vannak még a sorban.

Megan Fox

Azt egy kicsit senki sem érti, hogy a színésznőnek hogyan sikerült ilyen sokáig együtt maradnia a leginkább Beverly Hills 90210-ből ismert Brian Austin Greennel, nem is lepődtünk meg, amikor az első hírek jöttek arról, hogy végül elválnak. Megan Fox és férje 2004 óta jártak, 2010 nyarán házasodtak össze. Két fiuk született, Noah Shannon és Bodhi Ransom. Aztán most egyszer csak jött a hír, hogy a színésznő harmadik gyerekét várja. Hogy kitől? Azt nem árulta el, de viszonylag egyszerű a képlet. Aztán maximum majd csodálkozunk egy nagyot.

January Jones

Amikor 2011-ben fiút szült a Mad Men sztárja, facér volt, és esze ágában sem volt elárulni, hogy a ki a gyerek apja. Ez persze azonnal arra sarkallta az ilyesmire fogékonyakat, hogy különböző elméletekkel álljanak elő az apa kilétét illetően. Szóba került Jason Sudeikis, akivel nem sokkal terhessége előtt szakított, a sztárséf Bobby Flay, aki akkoriban házas volt, és persze sokan susmorogtak arról is, hogy csakis sorozatbeli partnere, Jon Hamm lehet az apa. A színésznő azonban állítja, tudatosan tervezte terhességét, és tisztában volt vele, hogy egyedül kell majd felnevelnie. Most se tudja senki, ki az 5 éves kisfiú apja. Amit viszont tudni lehet: Jones a saját placentáját ette.

Minnie Driver

A színésznő 2008-ban hozta világra Henry nevű fiát, de egészen 2012-ig sikerült titokban tartania, hogy ki a baba apja. Driver ekkor árulta el a Guardiannek, hogy a Gazdagék című sorozat egyik epizódírója az édesapa.  Akkor azt mondta, nem nagy szám az egész sztori.

Camryn Manheim

Az 55 éves színésznőt leginkább az Esküdt ellenségekből és a Szellemekkel suttogó című sorozatokból ismerheti, de számtalan sorozatban és filmben játszott már. Ő sem hajlandó a mai napig elárulni, ki Milo nevű fia apja, de persze a bulvárlapokra ezúttal is lehetett számítani. Mármint ami a találgatást illeti, mert tényleg senki nem tudja biztosan, ki az apa, csakis maga Manheim. 

Mia Farrow

Azt mindenki tudja, hogy Farrow Woody Allen felesége volt, amikor Ronan nevű fia megszületett, de ez önmagában még semmit sem jelent. Mondjuk egy pillantást mindenképp érdemes vetni a felnőtt férfira, aki egyáltalán nem mutatja jelét, hogy bármit is örökölt volna Allen génkészletéből. A pletyka az volt, hogy a valódi apa Farrow exe, Frank Sinatra, és nem nehéz belátni, hogy rá valóban jobban hasonlít Ronan Farrow. Amikor erről a Vanity Fair megkérdezte a színésznőt, ő azt válaszolta, hogy lehetséges. Aztán kiderült, hogy Ronan szemszíne kamu, Sinatra meg állítólag elköttette magát, úgyhogy megint nem lehet tudni semmit.