Főleg magyar események kapcsán gyakran kesergünk azon, hogy már megint mindenki gyászosan uncsi feketében van – ezek után furcsa választásnak tűnhet, hogy most összeállítunk egy heti trendet csak feketébe öltözött nőkből.

Nade ha egy picit belepillant a képösszeállításba, rögtön érteni fogja, miért döntöttünk így ezen a héten: ha már valaki csak feketét vesz fel, akkor vállaljon be valami izgalmasat. És az izgalmas a divatban (ahogy általában az életben is) a leggyakrabban a szexiset jelenti, és ez a hat nő aztán tényleg nem fogta vissza  magát, leszállították számunkra az izgalmakat. De melyikük a legszebb? Legalul már megy a szavazás, szóljon bele ön is!

Lina O'Connor

Lina O'Connorról nem sokat tudunk azon kívül, hogy modell, meg hogy ott volt szerda este az IceLink nevű eseményen Los Angelesben. A képekről egyértelmű, hogy O'Connor nem ijed meg egy kis dekoltázstól, sőt, sok dekoltázstól sem – ha jól látjuk, egy kicsit túlságosan is oldalra csúszott a felsőrész. Ez a feketén csillogó ruha abból a fajtából van, ami mintha csak köldöktájékon kezdődne, viszont a földig ér. Jobban megnézheti természetesen, ha a képre kattint, mindenkiről több fotónk van!

Ellie Goulding

Ellie Goulding az egyetlen ebben a heti trendben, akinek a neve ismerős lehet, hiszen az énekesnő tavaly a Szigeten is itt volt. Sőt, szerepelt utána a szigetes heti trendben, sőt a második helyezett lett a szavazáson. Az ő eheti, csupafekete szerelése egy testhezálló felsőből és egy forrónadrágból áll. A felső a vállnál átlátszó, a nadrág magasított derekú és mintha kábelekkel lenne díszítve a csípőnél, de a fő funkciója az, hogy gyönyörű nőies alakot csináljon a viselőjének. A gyönyörű nőiességet Goulding egy pár ormótlan bakanccsal ellensúlyozta ezen a kedd esti texasi koncerten.

Sophia Body

Sophia Body egy modell, az igazi neve Sophia Christina, de ő teljesen más testalkatú, mint a fenti Lisa O'Connor, amint az önnek a fotóról nyilván szintén rögtön feltűnt. Sophia Body egy Music Choice nevű helyen/eseményen volt New Yorkban csütörtökön, és ő egy olyan szettben mutatta be a fotósoknak az ő híres testét, amiből mindenhol villant valami. A felsőrész gyakorlatilag egy melltartó, és ugyan rajta is magas derekú nadrág volt, de az is fel volt szakítva itt-ott.

Nicole Williams

A maradék három nő a La Nuit by Sofitel nevű eseményen vett részt csütörtökön, és kicsit az volt az érzésünk, hogy itt a vendégektől direkt kérték, hogy feketében jöjjenek, mert ez azért nem lehet véletlen. Hát Nicole Williams feketében jött, ami már csak azért is jól áll neki, mert a haja-szeme is sötét, az viszont kicsit zavaró, hogy az arcát túl világosra sminkelték a testéhez képest. Mondjuk nem biztos, hogy különösebben sokan nézték az arcát egy ilyen dekoltázs mellett, és ha a képre kattint, azt is látni fogja, mennyire fel van sliccelve a szoknyája – kit érdekel ilyenkor a smink? Ja igen, Nicole Williams is egy modell.

Autumn Ajirotutu

Autumn Ajirotutu az E! nevű csatorna egy realityjében szerepel, és valamiért azzal szeretnénk kezdeni az ő bekezdését, hogy ő már a harmadik ebben az összeállításban, akinek nyakrasimuló szoros nyaklánca van, olyan, mint ami a '90-es években volt igazán divatban. Az ő kis fekete ruhája három extrát tud. Egyrészt ugye elég bőkezűen dekoltált ez is, másrészt átlátszó sormintával van díszítve, harmadrészt pedig érdekesek ezek a lefelé bővülő ruhaujjak.

Sophia Pierson

Ki a legszebb?

Na és hatodiknak egy bizonyos Sophia Piersont van szerencsénk bemutatni önnek, szintén erről a La Nuit fantázianevű eseményről. Sophia Piersonnak nagy mázlija volt a héten: talált egy olyan ruhát, amin majdnem összeér a dekoltázs a sliccel. Ez egy olyan fazon, amihez se bugyit, se melltartót nem lehet venni – nem lehet egyszerű egy ilyenben kiszállni egy autóból.

Sophia Pierson mellesleg ugyanabban a realityben szerepel, mint Autumn Ajirotutu, de a külsejét elnézve azon sem csodálkoznánk, ha a Kardashian klán tagja lenne – Kanyéné valószínűleg egy pillanatra elsárgult az irigységtől, amikor ezeket a fotókat meglátta. És az ön reakciója mi volt? Ha végigklikkelte a fotókat, mondja el a véleményét egy szavazattal!