Mind szakmailag, mind emberileg.

Rebecca Romjinnak nyílt ki a csipája és adott hangot felháborodásának, hogy a Vouge szupermodellként jegyzi a reality celebnő Kendall Jennert és egy másik valóságshow hősnőből lett modellt, Gigi Hadidot. Itt megnézheti a két modellt a kifutón is.

Az X-Menből is ismert színésznő-szupermodell a következővel érvel: attól, hogy ennek a két lánynak tonnányi követője van, még nem jelenti azt, hogy jó is, amit csinálnak. Sőt, azt is megjegyzi, hogy egy csomó olyan embert ismer a szakmából, akik egyetértenek ezzel.

Gyűlölöm ezeket a social média sztárokat, akik már szupermodellek a divatszakmában. Ők nem igazi szupermodellek

- mondta Rebecca Romjin, akinek azért így 43 évesen se lehet nagyon oka panaszra. A fentieket az Entertainment Tonightban mondta, de a Twitter oldalán már szabadkozott, hogy sose mondana ilyet a két lányról. 

Kendall Jenner a Keeping Up with the Kardashians című műsornak köszönhetően vált híressé. Mára 55,4 millió követője van az Instagramon, ha úgy van, akkor pénzt is kap egy-egy posztért, meg amúgy saját viaszszobra is van, annyira híres.

Gigi Hadid meg ugyanez, csak pepitában. A Real Houswiwes of Beverly Hills című reality-ben szerepelt, aztán hogy, hogy nem Sport Illustrated modell lett. Neki csak lefingott 16 millió követője van Instán. A hétköznapokban így csókolózik, illetve így jár el barátnéjával, Kendall Jennerrel bulizni.

Via: perezhilton