Tom Hanks színész és Rita Wilson zenész-színész-producer huszonnyolc éve házasok. Két gyerekük van, és rengeteg közös munkájuk (ugye emlékeznek, hogy A számkivetettben még a főszereplő Hanks társát, a labdát is Wilsonnak hívják?). Híresen jó páros az övék, sosem voltak körülöttük botrányok, és kokainfüggő fiukat is közös erővel támogatták, amikor arra volt szükség.

A sors bizarr fordulata viszont úgy hozta, hogy Wilson második albuma nem sokkal azután jelent meg, hogy Beyoncé előállt egy vizuális lemezzel. Erről már olvashattak nálunk: az a címe, hogy Lemonade, és sokak szerint arról is szól, hogy az énekesnőt megcsalta a férje. Wilson első klipje (itt tudják megnézni) pedig azt mutatja be, ahogy ő maga elkeseredetten áll egy utcasarkon, miközben arról dalol, hogy alighanem el kéne válni. A címe Forgiving Me, Forgiving You (~megbocsátani nekem és neked)

A klipet sajnos nem tudjuk beágyazni, de néhány képet kiragadtunk belőle. Itt megnézheti.

A klip a US Weekly magazinban debütált, amelynek pont ezért Wilson interjút adott. Ebben hangsúlyozta, hogy mindenképpen olyan dalokat akart kiadni, amelyek híven tükrözik, kicsoda ő valójában, ezt is kiemelve a felsorolásban.  Tudják, miket énekel benne, miközben ilyen szomorúan áll neglizsében a sarkon?

Homokba húzott vonal. Maradok? Megyek?
Senki sem tesz helyettünk rendet.
Hogy mi lesz velünk, senki se tudja.
Ha nem ragaszkodom az igazamhoz, akkor te se ahhoz, hogy nyerj?
Mert van jobb dolgunk is: hogy megbocsáss nekem, és én is megbocsássak neked.
Vonszolhatjuk a szívünket, míg eltompul a fájdalom,
Vagy megadhatjuk magunkat, és szétválhatunk,
Jaj, ez az adok-kapok, ez nem megy nekünk.
Azt hittem, erősek vagyunk, de most azt hiszem, makacsok.
Ki teszi meg a következő lépést?
Már nem az a kérdés, bébi, hogy mit tettünk. Hanem az, mit teszünk most.

Belemagyarázni mindebbe semmit sem akarunk, magunk írtuk a cikk elején: lehet, hogy csak azért került ilyen megvilágításba ez a dal, mert a Lemonade miatt mindenki csak arra tud gondolni, hogy a zenész nők bánatukat dalban mondják el. 

Nekünk most az számít, önök mit gondolnak.

Szerintem