Pamela Anderson és Tommy Lee 18 éves fia, Dylan Lee elsőként a Yves Saint Laurent februári videójában debütált modellként, ami olyan jól sikerült, hogy a Nylon magazin is felkérte egy fotózásra. A Just Jared szerint a végeredmény a májusi számban látható. A jó génekkel megáldott tini ennek apropóján válaszolt néhány kérdésre magánéletével kapcsolatban.

Go check out @nylonmag 's may issue. You can check out my interview! Link is in @nylonmag 's bio!

Dylan Lee (@dylanjaggerlee) által közzétett fénykép,

Bár édesanyját egyértelműen a Baywatch tette híressé, Dylan Lee az interjúban azt mondta, egyetlen részt sem látott belőle. Egyszer ugyan voltak valahol Európában, ahol még mindig adták a tévében a sorozatot, de akkor sem tudta rávenni magát, hogy belenézzen.

"Tudod mit? Soha nem néztem, és ez már így is fog maradni"

– ígérte Dylan Lee.

In the ocean at all times. *

Dylan Lee (@dylanjaggerlee) által közzétett fénykép,

A sztárcsemete arról is beszélt, hogy először eléggé kiakadt anyjára, amikor Los Angeles-i otthonukból öt évre egy bentlakásos iskolába küldte, ami egy erdő közepén volt, és úgy nézett ki, mint a Roxfort, de később ráébredt, hogy igazából jót tett neki a dolog. A modellkarrierje kapcsán pedig megjegyezte, hogy szülei először nevettek rajta, de csak azért, mert viccesnek tartották, hogy a nyomdokaikba lépve a szórakóztatóiparból szeretne élni.