Rubint Réka és Pintér Tibor távozott a Nagy Duett színpadáról, a hatodik adásban is mindent beleadtak, ahogy eddig is, mégsem volt elég a folytatáshoz. Rubint Réka lelkesen készült minden vasárnap estére, és igyekezett megmutatni, mit tud, még egy lovon is bevonult, mi több, állt a ló hátán, énekelt olaszul, táncolt cigányzenére, mégsem volt elég a Nagy Duett nézőinek – a Schobert házaspár tagjai közt dőlt el, ki folytathatja a műsort. 


Rubint Réka sokat fejlődött, ezzel szemben élete párja, Schobert Norbert minősíthetetlen produkciót adott elő Keresztes Ildikóval, amit a zsűri is és a nézők is profinak értékeltek. Máté Péter Most élsz című dalát adták elő, és sikerült úgy előadniuk, hogy az ember sajnálja, hogy ezt bárkinek hallania kellett: Keresztes Ildikó hangjához mély volt a dal, Schobert Norbert pedig híján van az énektudásnak, és eddig nem is volt igazán erre szüksége. Ahogy Berki Krisztián is jól ellavírozik azzal, hogy hétről hétre bohóckodik a színpadon. 

A hatodik adásban a hazai hírességek csoportokban is énekelnek, Pachmann Péter diszkós aranycuccban szórakoztatott, Peter Sramek úgy rázza a csípőjét, hogy azt Ricky Martin is megirigyelné, Kulcsár Edinának pedig tökéletesen áll az aranyszínű testrefeszülő kezeslábas. Körülbelül a műsor felénél tartunk, várhatóan egyre több közös produkciót látni majd a hátralévő adásokban. Az már most látszik, hogy Hevesi Tamás és Kulcsár Edina a döntőig jutnak.