Amióta Amber Heard bejelentette, hogy 15 hónap után el akar válni Depptől, mindenki azt találgatja, hogy vajon mi történhetett. Először az furcsálltuk, hogy miért pont a színész anyjának halála után pár nappal adta be a válókeresetet, aztán kiderült, hogy Heard állítása szerint Johnny Depp bántalmazta, volt, hogy egy üvegpoharat vágott hozzá. Még egy fotó is megjelent, amin Heard sebes arcát láthatjuk.

De!

Vanessa Paradis-t megelőzve megszólalt Depp első felesége, Lori Allison, akit még 1983-ban vett el a színész. Kerek perec kijelentette, hogy Amber Heard hazudik, Depp nem ilyen, sosem lenne képes bántani egy nőt. Mondjuk ők csak két évig húzták, de ettől még Allison jól ismerheti Johnny Deppet. 

Ha mindez nem volna elég meggyőző, Vanessa Paradis egy nyílt levelet írt, hogy megvédje volt élettársát, akivel 14 évig voltak együtt, Deppel két közös gyerekük született. 

Azoknak, akik kételkednének, 
Johnny Depp az édesapja a két gyerekemnek, érzékeny, szerető férfi. Teljes szívemből hiszem, hogy az elmúlt napok feltélezései csak egy felháborító pletyka koholmányai. Amióta ismerem Johnnyt, sosem bántott, és ez az egész egyáltalán nem vall arra a férfira, akivel 14 csodás évet töltöttem. 
Üdv, Vanessa Paradis

Már csak az a kérdés, hogy Amber Heardnek mi oka volna, hogy ilyesmiről hazudjon. Jó-jó, Depp ügyvédje a pénzt emlegeti, hogy csak így akar piszkosul meggazdagodni, de akkor is... Azt se tudjuk már, kinek hihetünk. Talán a színész is megszólal hamarosan. 

(Forrás: TMZ)