Egyszerűen lehetetlen dolog szó nélkül elmenni Iszak Eszter forrónacis fotója mellett, aki még vasárnap cicázott egy kicsit a követőivel Instagramon. A VIVA csatorna műsorvezetője egyébként olyan vékony, hogy lassan kiesik a minishortból is. 

Sunday is sunday...**#pointlesspic #vol1

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett fénykép,

Lassan Gáspár Evelinnek is érdemes lenne lassítani azzal a diétával, főleg, hogy nála az életmódváltás azzal is jár, hogy Kim Kardashian hasonmásává vált.

Kardashian style dresses by @_it_girl_boutique ***

GE (@evelingaspar) által közzétett fénykép,

Mindeközben Horváth Éva meg Jessica Rabbitnek öltözött. Mostanában nagyon megy ez a stílus, legutóbb Bencsik Tamarát láthattuk hasonlóban.

Cara Delevingne pedig meztelenre vetkőzött, és a testére veszélyeztetett állatok képét vetítették. A mostanában színésznőként is próbálkozó modell az I'm Not a Trophy kampány keretein belül hívja fel így a figyelmet felhívja az orvvadászat természetrombolására. Menőség!

@imnotatrophy

Cara Delevingne (@caradelevingne) által közzétett fénykép,

Az egy dolog, hogy Kim Kardashiant milliók imádják, de valamiért Kanye West is nagy hatással van az emberekre. Döbbenet, de állítólag ez itt mind a rapper rajongója.

Az ilyen jellegű posztolt fotók után azokat viszont száz százalékosan megértjük, akik Rihannáért vannak odáig.

Rihannához hasonlóan Heidi Klum is tud élni: a 42 éves modell monokiniben élvezte a napsütést. Mondjuk a monokini hason fekve nem is monokini.

Sunday *

Heidi Klum (@heidiklum) által közzétett fénykép,