Johnny Depp és Amber Heard válása egyre szövevényesebb. A legújabb adalék, hogy a TMZ megtudta, hogy Heardnek is volt már korábban családon belüli erőszakkal kapcsolatos ügye, csak éppen akkor nem ő volt a sértett. Egy rendőrségi iratra hivatkozva kiderült, hogy a színésznő még 2009-ben egy reptéren veszekedett akkori barátnőjével, Tasya van Ree-vel.

Állítólag Heard durván megragadta és megütötte az exét, van Ree pedig dühében letartóztatta.

Az ügynek nem lett folytatása. Amber Heardöt bevitték, készült róla egy mugshot, másnap a bírósági meghallgatáson elengedték. 

Amit eddig tudunk Amber Heard és JOhnny Depp válásáról

Depp anyukája május 20-án halt meg. Három nappal később Heard beadta a válókeresetet, sokan furcsállták az időpontot. Május 27-én, a pénteki meghallgatáson derültek ki az első részletek, miszerint Johnny Depp bántalmazta a feleségét, aki a 15 hónapos házasságuk alatt félelemben élt. Depp végigdrogozta és itta az időszakot, állítólag volt, hogy egy borospoharat vágott Heard arcához, aki lefotózta a zúzódásokat. Az ominózus estén a rendőrséget is riasztották, de a hatóságok nem találtak bűncselekményre utaló nyomokat, ezért távoztak. 

Depp mellett kiállt volt felesége, Lori Anne Allison, volt élettársa, Vanessa Paradis, a lánya, Lily-Rose Depp, és a komikus, Doug Stanhope is. Az eslő bírósági meghallgatáson Depp ellen távolságtartási végzést adtak ki, nem mehet 100 méternél közelebb Heardhöz. A színésznő a válókeresettel egy időben a feleségtartás iránti igényét is beadta. 

A történet természetesen nem bizonyít semmit. Továbbra sem ismerjük Johnny Depp álláspontját, miután a neje azzal vádolja, hogy félelemben élt a 15 hónap alatt. A színészhez közel álló források, a családja és a barátai megvédték, kijelentették, hogy kizárt, hogy Depp egy üvegpoharat vágott volna a feleségéhez. Doug Stanhope komikus odáig ment, hogy nyilvános zsarolással vádolta meg Amber Heardöt. Mint állítja, a színésznő korábban megfenyegette a férjét, hogy elhagyja, és ha Depp nem egyezik bele a feltételeibe, ország-világ előtt fog róla hazudni. 

Heard reagált a vádakra, beperelte a komikust. 

Ezen felül egy négyórás találkozón volt egy elég neves amerikai ügyvéddel, Gloria Allreddel, írja a People. Alred cége kifejezetten az ehhez hasonló ügyekre szakosodott. Többek között őt keresték fel néhányan Bill Cosby áldozatai közül. A 74 éves ügyvédnő a nők jogaiért küzd, eszerint válogatja meg az eseteit, így nem véletlen, hogy Heard szintén Gloria Allredet bízta meg.