Csordás Ákos a 2013-as X-Faktor című tehetségkutató verseny felfedezettje. Az akkoriban 114 kilós, mackós testalkatú srác Tóth Gabi mentoráltja volt. 

Róla van szó:
1526668 613570125358086 935017202 n

Akik nem követték az elmúlt időszakban az énekes pályafutását, alaposan meglepődhetnek, ha a Facebook-oldalára tévednek: Csordás Ákos ugyanis rengeteget fogyott, és más szempontból is komoly átalakuláson ment keresztül.

Most így néz ki:

2014 telén elkezdtem edzőterembe járni a versenysport mellett. A GildaMax Allee termében kezdtem edzeni, ahol Eszteri Dávid és Somogyi Dániel edzők segítségével sikerült folyamatosan fejlődnöm, erősödnöm. Többet megtudtam a súlyzós edzésekről és a helyes táplálkozásról is. Nagyon sok kardióedzésem volt, de nem hanyagoltam a súlyok emelgetését sem. Emellett az egyetemi keretben judózok, illetve más küzdősportot is űzök. Nagy elhatározásra volt szükség, mert gyakorlatilag egy addig megszokott életmódot egyik napról a másikra váltottam le egy számomra addig ismeretlenre. Ma sem vagyok egy S-es méret, de a csúcshoz képest nagyjából 20 kilóval vagyok kevesebb, ami nagyon jó érzés.  

 - mondta a Velvetnek Csordás Ákos, akinek az X-Faktor után más területen is gyökeresen megváltozott az élete. 2014-ben megjelent az első saját dala (Miért nem mondod el), majd 2015-ben kiadta az első digitális kislemezét ( You & I). Az éneklés mellett folytatta az egyetemi tanulmányait: a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán idén diplomázott.

Munka és tanulás mellett sajnos nem volt annyi időm a zenélésre, mint amennyit szerettem volna foglalkozni vele. Számos megírt dalom vár arra, hogy megzenésítsük a zenekarral. Most, hogy több időm maradt, reményeim szerint nekiállhatunk az új dalok készítésének.

A jövőmet tekintve fontos, hogy fitt legyek, és kifogástalan legyen a fizikumom. A tervem, hogy a rendőrség kötelékében kezdem meg a munkát hamarosan. Nem érzem azt, hogy ez gátat szabna az éneklésnek vagy a színháznak.