Ha nem hiszi, nézze csak meg a saját szemével! A videót Naomi Watts színésznőnek kell megköszönnie, aki a barátnőivel vetette bele magát az éjszakába. Vele volt Kate Hudson is, és amikor észrevette a rudat, egyből akcióba lendült. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a végeredmény maximálisan kimeríti a szexiség fogalmát. 

Csobot Adél és Istenes Bence gyermeke csak nemrég született meg, de az ifjú apuka máris igyekszik a megfelelő irányba terelni kisfiát. Péntek este például közösen nézték meg az EB nyitómeccsét, erről pedig egy cuki fotó is készült.

Az elso kozos Eb apaval ***** kinek szurkoltok a tornan?? #euro2016 #daddysboy #lovemyson #football

Istenes Bence (@istenesbence) által közzétett fénykép,

Mihalik Enikő eközben egy szép helyen, Caprin vett részt egy esküvőn, de az sajnos nem derült ki, hogy ki volt a szerencsés pár. Ebben a ruhában mindenesetre remekül mutatott a világítótoronnyal a háttérben.

Incredible wedding with an amazing location #Capri

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Jakabos Zsuzsát az Árkád lookbokja számára fotózták. A katalógus már elkészült, ő meg megmutatta a címlapját, amin fürdőruhában pózolt, és ezt nagyon jól tette!

Legutóbbi Instahíradónkban Gordon Ramsay még egy gigantikus hamburgerrel szerepelt, most viszont őt magát is láthatja, amint takaróját magához ölelve begipszelt lábbal fekszik az ágyon. A sztárszakácsnak az Achilles-ínje sérült meg. A képhez további adalék, hogy a gipszet Tilly nevű lánya látta el kézjegyével.

Morning art revision by @tillyramsay01 **

Gordon Ramsay (@gordongram) által közzétett fénykép,