Vágjunk is bele! Itt van egyből Sarka Kata instás képe, ami a Magyarország Szépe válogatóján, a budapesti Bálnában készült, és Kulcsár Edina, Kiss Daniella, illetve Borzi Vivien mellett Rogán Antal felesége, Rogán Cecília fedezhető fel rajta, amint összehangoltan próbálnak mosolyogni. 

Palvin Barbara természetes szépéségéről már sokat értekeztünk, de kedvenc modellünk még mindig képes meglepni minket. Ezúttal smink nélkül szelfizett, újfent bebizonyítva, hogy semmi szüksége kencékre ahhoz, hogy gyönyörű legyen. Nézze csak meg:

**

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,

Úgy tűnik, hogy Horváth Éva közben az El Camino, vagyis a Szent Jakab-út teljesítésére hangolódik. Fotója a franciaországi Saint-Jean-Pied-de-Port készült, és a zárándokút jelvénye, a fésűkagyló is látható rajta. 

#elcamino#pelegrino#pelegrinos#letsstartthejourney

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által közzétett fénykép,

A 40 évesen a csúcsra érő Reese Witherspoon most fölöttébb büszke kisfiára, a 12 éves Deaconra. Széles mosolyát az indokolta, hogy gyermeke befejezte az általános iskolát, amiről egy közös fotóval emlékezett meg.

Off to Jr High! Yay, Deacon! #proudmom

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által közzétett fénykép,

Emily Ratajkowski modellek szintén volt oka ünnepelni. Pénteken lett 25 éves, és ennek örömére bulizott egy nagyot barátaival és családjával. A videó azt a pillanatot örökítette meg, amikor megkapta jókora tortáját.