A Music Fm műsorvezetője pénteken reggel az Önindító című műsorban jelentette be, hogy otthagyja a rádiózást és a tévés karrierjére koncentrál – legalábbis egy időre biztosan.

Cooky a Velvetnek azt mondta, hogy nem hagyhatta ki a lehetőséget, hogy megtanuljon egy új szakmát. Azt viszont még nem árulhatta el, hogy ezt melyik csatornánál teszi.

Októberben mindenki okosabb lesz! Az elmúlt 12 év viszont elég fárasztó volt a rádiózás miatt, ezért egy kicsit rápihenek a következő időszakra.

Cooky legutóbb a TV2 Nagy Duett című műsorában zsűrizett, előtte viszont az RTL Klubon futó, Celeb vagyok ments ki innen! produkciójában szenvedett a vécék alacsony higiéniai szintje miatt. Ha nem is jönne be a váltás, a Music Fm-hez még mindig visszatérhet. 

Cooky azzal mondott fel, hogy „befejezte magyarországi rádiós pályafutását”, amit nagyon sajnálunk, hiszen egy üde színfoltot veszít a rádiós piac. Azonban úgy váltunk el egymástól, hogy ha ősszel mégis úgy alakul, a Music Fm-ben biztosítjuk számára a helyet. Számunkra ugyanis evidens a kölcsönös lojalitás

– mondta Kiss Anikó, a Music Fm vezérigazgatója.