Kanye West szeret nagyokat dobni. Épp ezért látható új Famous c. videóklipjében meztelenül George W. Bush, Donald Trump, Anna Wintour, Rihanna, Chris Brown, Taylor Swift, Kim Kardashian, Ray J., Amber Rose, Caitlyn Jenner, Bill Cosby, na meg Kanye West.

Még mielőtt elkezdene azon gondolkodni, hogy ezt hogy a jó életbe hozta össze a rapper, nyugodjon le, a videóklipben mindenkinek csak a meztelen viaszmását lehet látni.

Hogy Kanye West miért ezeket az embereket válogatta összes új klipjébe, talán nem is kérdés.

Ők Amerika jelenleg leghíresebb emberei, na meg Kanye West és Kim Kardashian exei. Kezdjük középen, ahol Kanye West és felesége, Kim Kardashian fekszik. Kardashian mellett exe, Ray J, mellette pedig West exe, Amber Rose. Majd Kardashian mostohaapja, az átoperált Caitlyn Jenner és Bill Cosby. Kanye West mellett Taylor Swift látható, illetve Chris Brown és Rihanna, majd Donald Trump, Anna Wintour és George W. Bush.

Hogy ehhez az imént felsoroltak mit szólnak, vagy hogy egyáltalán tudtak-e arról, hogy Kanye West a meztelen viaszmásukat szerepelteti majd új klipjében, egyelőre kérdéses.

A videót az első vetítésen nyolcezren látták egy hatalmas kijelzőn Los Angelesben, és hamarosan az összes Tidal-felhasználó számára elérhető lesz. 

(forrás: Highsnobiety)