Új filmje van Blake Lively-nak, akinek nem csak az a foglalkozása, hogy Ryan Reynolds felesége, hanem azért néha napján maga is szerepelget egy-egy filmben. Most például egy olyanban, amelynek a magyar címe A zátony, és aminek a promóciós turnéja kedvéért Lively a héten New Yorkba repült.

Amit ebben a heti trendben mutatunk, azt a jelenleg éppen terhes színésznő mindössze három nap alatt nyomta le, volt úgy, hogy 24 órán belül három szettben is fényképezték. Ilyenkor természetesen mindig tökéletesnek kell lennie, de mindig máshogy kell kinéznie, nem veheti fel ugyanazt kétszer, ez egy ilyen biznisz.

Egy percig se szeretnénk úgy csinálni, mintha sajnálnánk Blake Lively-t, sőt, ha valami, akkor már inkább irigyeljük, mindenesetre ennek alapján érthető, hogy miért kell a sztároknak külön stylist, illetve valaki, aki ezt a sok mindent kitalálja meg beszerzi: ha ők maguk csinálnának mindent, fele ennyi interjút és megjelenést tudnának lenyomni ugyanennyi idő alatt. Blake Lively valószínűleg max. leokézza, amit rá akarnak adni, és hagyja, hogy átöltöztessék, aztán rohan a következő szereplésre.

Nézzük, mi mindenben tette ezt a héten.

Mini rózsaszín

A hétfőt egy kicsi, rózsaszín, vagy bizonyos fotókon inkább testszínűnek tűnő csipkeruhával nyitjuk. Egészen pontosan fogalmazva: Blake Lively teste nagyjából ugyanolyan színű, mint ez a ruha. Persze az alakja sokkal izgalmasabb, mint a színe, és ez a kis csipkefüggöny pont úgy van szabva, hogy kiemelje a mellet, a karcsú derekat, és hogy izgalmasan áttetsző homály mögé rejtse a combok tövét. Blake Lively úgy néz ki, mintha egy divatlapból lépett volna ki, pedig nem onnan, hanem a szállodájából lépett ki.

Maxi citromsárga

Szintén hétfőn szerepelt Blake Lively a The Today Show című műsorban is, ahol a fenti szettet viselte az interjúhoz. Baromira vigyázni kell a kék-sárga kombóval, hogy az ember nehogy IKEA-reklámnak tűnjön, de Blake Lively (stylistja) természetesen sikeresen elkerülte ezt a buktatót. Stílusban is, méretben is remek a kontraszt a terebélyes sárga szoknya és a kis kék farmerdzseki között, de amint a képösszeállításban látni fogja, ez a ruha dzseki nélkül is mindent visz. Egyébként valaki más is felvett egy elég hasonlót ezen a héten, neki is pazarul állt, nézze csak!

Fehér mini

Na és akkor nézzük a keddet. Ezt az első szettet nem nagyon tudjuk hova tenni, bár így is nagyon csinos, de azért nyilvánvalónak tűnik, hogy a zsebes-cipzáras-kapucnis mackófelsőt Blake Lively csak hirtelenjében kapta rá erre a kisruhára. Annyira más világ ez a kicsit bohém, kicsit fura, mégis elegáns, rojtos-csillogós mini, hogy egyszerűen ez nem lehet szándékos, de tény az, hogy kardigán nélküli fotónk (nekünk legalábbis) nincs erről a szettről. Hm.

Fekete-fehér virágos

Szintén kedden volt a fő esemény, A zátony című film premierje. Ehhez totál kivasalták és jó szorosra összefogták Lively addig valamennyire hullámos haját, és a sminkje is erősebb egy árnyalattal. A ruha meg valami csoda: csinos is egy borzasztóan nőies, klasszikus sziluettel, de közben meg izgalmas-alternatív is annyiban, hogy a teteje egy latex fűző, és hogy alább fekete virágok díszítik. Meg persze szexi is, mert ez a szoknya már megint nagyrészt átlátszó, amint azt ön jó részletesen megnézheti bőséges képanyagunkban.

Fekete kivágott

Amint ebből a cikkből is egyértelmű, Blake Lively nem tartozik azon személyek közé, akik szerint a menőség/elegancia egyenlő a fekete szín kizárólagos viselésével. De azért a keddi harmadik szettje most neki is teljesen sötét, viszont, hogy ne legyen uncsi, a felső a bal vállnál, a szoknya a jobb combnál van kivágva. Pofonegyszerű ötlet, de borzasztóan hatásos, persze főleg egy olyan bombanőn, mint Lively.

Fekete csíkos

Melyik öltözék állt a legjobban Blake Lively-nak?

Ugye, hogy eddig fel se tűnt, hogy ennek a Blake Lively-nak mennyi haja van, most meg hirtelen úgy rácsodálkozik az ember? Hát ez azért van, mert szerdára szépen begöndörítették a séróját, mellesleg példálózhatunk megint Kylie Minogue-gal, ő is csináltatott hasonlót a jó múltkorában.

Oké, ez most megint egy fekete alapszínű ruha, de itt most csak azt szolgálja a sötét anyag, hogy minél látványosabb legyen a színes, spanyolosan játékos, kacskaringós rátét. Egész véletlenül volt kéznél pár hasonló stílusú karkötő és egy borzasztó jól passzoló fülbevaló is.

Mondjuk hogy a mell alatti, has fölötti kivágásnak ebben a formában mi az értelme, az néhányunk számára valószínűleg örök rejtély marad, de lehet, hogy önnek pont ez a részlet tetszik az egészben a legjobban. Ami a lényeg: a hat öltözék közül válassza ki a kedvencét és szavazzon rá a fenti dobozban!