Az előző heti trendben Blake Lively extrém szintű csinosságára csodálkoztunk rá, de azért természetesen továbbra sem ő az egyetlen nő az életünkben. Ebben az újabb heti trendben, mint általában, megint hat olyan hírességet mutatunk, aki megjelenésével, illetve egy-egy öltözékével szerintünk bekerült a hét legjobbjai közé: és most egyikük sem Blake Lively. Nézze végig a fényképeket, aztán a cikk legalján szavazzon egyet! Ön szerint ki nézett ki a legjobban?

Rihanna

A héten új dallal jelentkező Rihannával kezdjük, és a fenti képrészletről nem is igazán látszik, hogy miért, de ha rákattint a fotóra, garantáltan dob egy hátast. Ez a fehér köntös távolról sem a legfurább, ami hétfő este az énekesnőn volt a Drama nevű londoni klubban: olyan hosszú csizma volt rajta, hogy a csípőjéig ért. A csizma kidíszített szegélye a fenti fotón is látszik, de jobban megnézhet mindent a képösszeállításban. Régen a cowboyok a rodeón viseltek valami hasonlót egyébként.

Zazie Beetz

Zazie Beetz egy amerikai színésznő, egyáltalán nem különösebben híres (egyelőre), ez abból is látszik, hogy mindössze egy fotót készítettek róla a Sex&Drugs&Rock&Roll című sorozat második évadának premierjén. Mi természetesen pont azért választottuk őt be ebbe az összeállításba, ami önt esetleg zavarja ebben az öltözékben: a fejkendő, ami, belátjuk, tényleg kicsit olyan, mintha hajmosás után egy csíkos törölközőbe csavarta volna a haját. De nekünk ezzel együtt nagyon tetszik, és remek hozzá ez a könnyed, nőies, lenge és csodálatos kis nyári ruha is.

Jourdan Dunn

Jourdan Dunn egy brit modell, aki elképesztő lábakkal rendelkezik. Ezt ő is tudja magáról, ezért néha kicsit túlzásokba esik, de most ezt a aranymintával díszített miniruhát vette fel az Absolutely Fabulous sorozatból (Pusszantalak, drágám! a magyar címe) készült film premierjére, ami ugyan nagyon rövid, de pont nem látszik ki belőle semmi, aminek nem kéne. Fantasztikusan jól áll neki az arany a hajának és a bőrének a színéhez, nem is nagyon visel mást, csak egy pár tűsarkú szandált, ami mintha ott se lenne.

Paris Hilton

Döbbenet belegondolni, hogy Paris Hilton milyen régóta híres már, és hogy annak idején, amikor feltűnt, milyen nagy szám volt, hogy ő nem is csinál semmit, csak híres. Paris Hilton olyan régen csinálja a semmit, hogy a héten a huszadik parfümjét mutatta már be. Ehhez ő is egy aranyos-ezüstös ruhát választott, és az övé egyértelműen utal a '20-as évek divatjára, amihez képest akár fura is lehetne, hogy a frizurája meg teljesen kortárs. De nekünk így is bejön ez a szett, önnek?

Alessandra Ambrosio

Jöjjön megint egy modell, Alessandra Ambrosio! A fenti fotórészletből ő pont úgy néz ki, mintha nem egy londoni divatüzlet megnyitójára ment volna, hanem érettségizni vagy egy egyetemi vizsgára. Viszont ha megnézi majd jobban a képeket, azt látja majd, hogy Alessandra Ambrosio nem készült fel rendesen a vizsgájára, úgyhogy a csinos diáklányok legalapvetőbb trükkjét alkalmazta: szexin öltözött, hogy tetsszen a vizsgáztatónak, aki remélhetőleg férfi, és aki remélhetőleg így átengedi egy kegyelemkettessel. Hogy ez a blézer és blúz deréktól hogyan tud szexi lenni deréktól lefelé? Egy szó: combcsizma.

Maika Monroe

Amelyik Majkáról és amelyik Monroe-ról ön már hallott, az nem ez a Maika és nem ez a Monroe. Maika Monroe egy színésznő, akinek születésekor a Dillon Monroe Buckley nevet adták a szülei, de aztán, csakúgy, mint a magyar Majkára, valahogy ráragadt ez a név.

Ki volt a legcsinosabb?

Azért került ő most hirtelen a rivaldafénybe, mert szerepel a Függetlenség napja – Feltámadás című filmben, amit a nyár egyik nagy kasszasikerének szántak. Pénzt valamennyit hoz is ez a marslakós sci-fi, de sajnos a kritikusok szerint szavakkal ki nem fejezhetően rossz, úgyhogy reméljük, Monroe-nak sikerül majd valami mással bevágódni a közeljövőben.

Nálunk mindenesetre máris bevágódott, legalábbis ami az ízlését illeti. A film japán premierjére egy olyan fehér ruhát választott, ami első pillantásra semmi különös, de aztán ha az ember kicsit belebonyolódik, rögtön jönnek a kérdések. Mi lenne, ha azt a cipzárt ott felhúznánk? Vagy leengednénk? És ha kicsit kibontanánk a fűzőt...? Nem folytatjuk, nézze meg egy kicsit jobban, aztán szavazzon! Ki tetszett önnek a legjobban?