Igen, az instagramon nagyon megy a smink nélkül, valamint az "így ébredtem, így keltem fel" típusú képek, de ez most más.

Szintet lépett a természetesség.

Először Alicia Keys jelent meg smink nélkül a BAFTA-gála vörös szőnyegén, most meg Mila Kunis látható alapozó, kiemelő, pirosító, rúzs és más egyebek nélkül a Glamour augusztusi címlapján. (Bár az enyémnél hozzáértőbb szemek felfedeztek némi kozmetikai szert a színésznő szeme környékén, de tény, hogy nincs túltolva és mondhatni átjön a fotón, hogy így néz ki egy szimpla hétköznapon.)

Nem sminkelem magam, nem mosom meg a hajam minden nap, de le a kalappal azok előtt, akik képesek 30 vagy 40 perccel korábban felkelni, hogy szemceruzával szépen kihúzzák a szemüket. Szerintem is jól néz ki, csak én nem kelek fel ezért.

A színésznő elmesélte ezzel kapcsolatban azt is, hogy mennyire megkönnyíti az életét az, hogy a forgatásokon, fotózásokon megcsinálják helyette ezeket a dolgokat, mert így biztos szép lesz, hisz senki sem akarhatja, hogy rosszul mutasson a filmben vagy a képeken. Még a photoshopot is szóba hozta, hogy mennyire gyűlöli. Egyszer volt egy nagyon rossz élménye, amikor annyit változtattak egy róla készült képen, hogy szinte fel sem ismerte magát. 

Végül a magánéletéről is beszélt, hogy mennyire jól megvannak Ashton Kutcherrel.

Sosem álltunk ilyen közel egymáshoz. Férjként és apaként sem tétlenkedik. Ha valami gond van, akkor nem esik kétségbe, egyből azt mondja, hogy megoldjuk valahogy. 

via People