• Hajdú Péter komoly feltűnést keltett a Balaton Soundon, mert a celebek közül egyedüliként testőrrel bulizott. A műsorvezető azt állítja, nem kérte, csak elfogadta a védelmet, amit a fesztivál biztonsági szolgálata ajánlott fel neki, írja a Bors. A testőr egyébként remekül végezte a munkáját, nem tágított Hajdú másfél méteres vonzásköréből, és odébbtessékelt egy fesztiválozót, aki megérintette volna a vállát
  • Peller Mariann, a Petőfi rádió műsorvezetője a Blikknek idézte fel, hogy fogszabályzós, duci, szemüveges kislányt volt, ezért éveken át lelki terrorban tartották osztálytársai. Mára ugyan elmúlt a harag, ám sokáig tartott, amíg a megaláztatást feldolgozta.
  • Kulka János a Star magazinnak árulta el, hogy három hónappal ezelőtti agyi infarktusa után végre teljesen jól van, hozzátéve, hogy hálás mindazoknak, akik imádkoztak érte.
  • Damu Edina a múlt héten megint kórházba került, de most nem az alkoholfüggősége, hanem vetélése miatt – legalábbis ezt nyilatkozta a Story magazinnak. Damu Roland ennek kapcsán a Borsnak nyilatkozott, hogy semmi köze a felesége második terhességéhez, és szerinte egy autószerelő lehet az apa.