Amíg ön azért imádkozik két napja, hogy végre elálljon az eső, a legtöbb hazai és külföldi celeb már valamelyik tengerparton fetreng.

Kate Hudson például most nem anyjával, Goldie Hawnnal, hanem a barátnőivel heverészik egy cseppet sem kellemetlen kilátású teraszon. 

Ladies who lunch together stay together ***

Kate Hudson (@katehudson) által közzétett fénykép,

Lilut sem tudjuk nagyon sajnálni a borús, szeles, esős, nyálkás, hideg Budapestről. Az RTL Klub műsorvezetője a családjával nyaral valahol nagyon messze és nagyon melegben. 

#sealover #justpurehappiness #ifindmyfamily #deepblue #happyyyyyy

Lilu (@lilugram) által közzétett fénykép,

Ne aggódjon, mert a filmügyi kormánybiztos nejének vakációjáról sem fog lemaradni. Vajna Tímea éppen a spanyol tengernél heveri ki a Balaton Soundot és a dolgos hétköznapokat a barátnőivel. Az Instagramra feltöltött dokumentáció alapján, ha nem a patron fetrengenek, akkor egy yachton élvezik azt, amit ön most nem élvezhet.

#vprm #sunset*

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Horváth Éva a színe alapján meg már tuti biztos, hogy nyaralt. Na, de a modell/műsorvezető Instagram posztja most nem is a szórakozásról szól, hanem hogy vegyen olyan bugyit, amilyen neki van. Vagy csak élvezze a látványt!

@schiessermagyarorszag #underwear #bodyshape#shapeyourbody#schiesser#body##shape#mik#ikozosseg#instahun#magyarinsta#ikozosseg

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által közzétett fénykép,

Maradva a nyárnál és a dekoltázsoknál, nem mehetünk el Emily Ratajkowsky mellett sem. Legutóbb a Harpers Bazaarnak a szexualitásról és feminizmusról adott interjúját turbózta fel meztelen fotókkal. Azért bikiniben is hasonlóan kellemes a látvány.

**

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

Palvin Barbarával búcsúzunk, aki nyaralós fotóval várja, hogy modell barátnőjével találkozhasson.

see you in 2days @soojmooj *

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,