Lehet, már nem emlékszik, de tavaly Kiss Daniella lett Miss World Hungary. Vasárnap este a Duna tévén elvették tőle a koronát, 

a 22 éves Gelencsér Tímea lett idén Magyarország legszebb nője. 

A második udvarhölgy címét Dukai Babett, az elsőét Oczella Eszter nyerte el. Emlékeztetőül hozzátennénk, hogy a Miss World Hungary Sarka Kata nevéhez kötődik, Vajna Tímeáé a Miss Universe, jön nemsokára az is. Sarka még a műsor elején elmondta, hogy számára fontos, hogy a leendő királynő empatikus és magabiztos legyen. Rogán Cecília pedig szeretné, ha a győztes beszélne nyelveket, mégiscsak Magyarországot képviseli az elkövetkezendő hónapokban. Ámen. 

A kisfilmekben ezúttal is szinte az összes lány ambiciózus terveiről beszélt, azaz ki milyen karitatív szervezetnél dolgozna a legszívesebben, vagy hogyan óvná meg a világ összes kutyáját. 

A 15 jelölt már hetek óta táborozik, összezárva készültek a nagy megmérettetésre, hiszen csak egy lehet a legszebb, se több, se kevesebb. A felkészülés alatt a Miss Bikini, Miss Sport, Miss Beauty Face és Miss Talent körei már megszűrték a mezőnyt, négy lány álma pillanatok alatt összetört. 

A Miss World Hungary döntőjén a lányok bikiniben, estélyiben és népviseletben vonultak fel, többek között a Vastag-testvérek és a Király-testvérek előadásaira. Gelencsér Tímea pedig mindenkit lekörözött, egy évig övé a Miss World Hungary címe, mehet Washingtonba az igazi döntőre.

Hajrá!