• Kamionnal költözött el férjétől Sarka Kata, írja a Bors, néhány szemtanú és szomszéd beszámolójával érzékeltetve a szétbútorozás komolyságát. A lap szerint a pár már hetek óta külön él, és a válást fontolgatják, bár egy közös ciprusi nyaralás még segíthet a békülésben. Sarka nem cáfolta a hírt, de nem kívánt nyilatkozni. Update: Sarka Kata és Hajdú Péter is megerősítette Facebook oldalán a hírt, miszerint válságban a házasságuk. Hajdú mind kollégáitól, mind az újságíróktól azt kérte, tartsák tiszteletben, hogy az ügyben nem kíván többet nyilatkozni.

 

A hír igaz, válságban a házasságom! Megkérem a kollégákat és az újságírókat, hogy tartsák tiszteletben, hogy nem akarok...

Posted by Hajdú Péter on Thursday, 28 July 2016

 

  • Molnár Anikó házából ezalatt a szellemek költöztek ki, a nyugalmat megzavaró entitásokat a Bors szerint Lilla King, a médium térítette jobb belátásra. Molnárt különösen a házát egykor átépítő férfi szelleme zavarta, aki talán nem volt elégedett az elvégzett munkával, ezért járt vissza hozzá.

Önnél jártak már szellemek?

  • Várkonyi Andrea a harmadik diplomájára készül, ugyanis felvették a Szegedi Tudományegyetem pszichológiai mesterképzésére, írja a Blikk. A műsorvezető az alapdiplomát már nyár elején megszerezte levelező szakon, és a folytatást is így tervezi.
  • Tudják milyen egy félmilliós szülinapi buli? A Blikkben elolvashatják, ugyanis Gáspár Győző ilyet rendezett lányának, Virágnak. Volt ott minden, aminek egy 14 éves - és persze a vendégsereg - örülhet: töltött káposzta, rántott hús és egy DJ, így aztán nem csoda, hogy a 64 fős csapat vigadozásának hajnal háromkor is csak az eső tudott véget vetni.