Egészen izgalmas napra ébredtünk – legalábbis a híreket tekintve.
  • Csütörtök reggelre már minden tele lett azzal, hogy Friderikusz Sándor a 24.hu vendégcikkében egy kicsit nekiment Sebestyén Balázsnak, amiért az nekiment Ördög Nórának.

Összefoglalva annyi történt, hogy Sebestyén Balázs a Forbes augusztusi számának adott interjújában többek között olyanokat mondott Ördögről, hogy:

Ha Ördög Nórit hajnali kettőkor felkelted, akkor is ledarálja neked a telefonszámot, és belenéz a megfelelő kamerába, de ez személyiség kérdése. Neki nincs is másmilyen személyisége… [...] Kevés személyiség, nagy hang. De Ördög Nórát így szeretjük.

Friderikusz szerint ez sértegetés és nem helyénvaló, ezért Ördög Nóra védelmére kelt és írt egy rettenetesen hosszú vendégcikket, amiben kétségbe vonja Sebestyén Balázs műsorvezetői kvalitásait, majd belekeverte egy kicsit Andy Vajnát és Simicska Lajost is, majd azzal zárta le:

jobb kussolni, mert sok lúd bizony disznót győz!

  • Eközben a Blikknél pedig arról írnak, hogy Gáspár Győző visszatér a képernyőre, méghozzá műsorvezetőként – VV Aurelio mellett ő viszi majd az új Való világ (ami igazából ValóVilág powered by Big Brother – de ezt ember nem mondja ki) háttérműsorát, a Belevalót.
  • A Bors pedig úgy tudja, nagy volt rá az esély, hogy Zimány Lindát és Kedves Ferencet egy reailty-ben lássuk viszont, de sajnos erről egy egész ország lecsúszott. Zimány és párja az RTL Nyerő páros c. valóságshowjában szerepelt volna, de sajnos nem sikerült velük megegyezni. Helyettük viszont láthatjuk majd Szabó Zsófit és vőlegényét, illetve a Blikk szerint az Éjjel-nappal Budapestből megismert Király Pétert, vagyis Gábort és Kovács Dórát, aki Zsófit alakította a sorozatban.