Ashley Olsent állítólag látták, ahogy egy együtt eltöltött ebéd után kézenfogva távozik George Condóval. George Condo egy New York-i művész, és nem feltétlenül csak azért érdekes ez, mert mostanában nem sok pasival lehetett együtt látni az egykori színésznőt, hanem azért is, mert

Condo 59 éves, vagyis közel kétszer annyi idős, mint Ashley Olsen.

Sőt, a Wikipedia szerint Condo házas is, bár a People meg úgy tudja, hogy tavaly vált el, 26 év után. A People magazin próbálta megszólaltani Condót, de nem volt hajlandó nyilatkozni a témában

George Condo és Ashley Olsen egyébként nem most találkozhattak először – a férfi ugyanis korábban már dolgozott Olsenék divatházának, a The Row-nak.

Ha követi a celebvilág történéseit, akkor már találkozhatott George Condo munkájával – ő készítette például azt az elhíresült képet, ami Kim Kardashian Hermès Birkin táskáján virít, illetve ő készítette Kanye West 2010-ben megjelent albumának borítóját is.

Ashley Olsen életében nem ő az első idősebb férfi – korábban együtt volt a 49 éves rendezővel, Bennett Millerrel, ikertestvére, Mary-Kate Olsen férje, Olivier Sarkozy pedig szintén idősebb, ő 47 éves. 

(forrás: People)