Most hogy Johnny Depp és Amber Heard válása megoldódni látszik, Justin Bieber úgy rendezte a cyberkonfliktust, hogy törölte az instáját, és kezdjük feldolgozni, hogy Hajdúék házassága talán, esetleg menthető, nyugodtan átvehetjük, mennyi minden történt a nyáron, milyen botrányoktól volt hangos a külföldi és hazai sajtó. 

Amber Heard 7 millió dollárért vonult a háttérbe

Johnny Depp és Amber Heard még május végén jelentették be, hogy 15 hónapnyi házasság után elválnak. Heard családon belüli erőszakkal vádolta meg a férjét, és egy május 21-i esetre hivatkozott: állítólag Depp többet ivott a kelleténél, és egy poharat vágott a feleségéhez. Azt valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, hogy pontosan mi történhetett, annyi biztos, hogy a helyszínre érkező rendőrök hamar elmentek, nem találtak bűncselekményre utaló nyomokat. Ugyanakkor ott van az az ijesztő videó, amin Depp láthatóan pár bor után tör-zúz a konyhában, összetöri a borosüveget. 

Heard végig állította, hogy nem a pénzért csinálja az egészet, és végig félelemben élt a kapcsolatuk alatt. A válókereset beadásával együtt kiderült, hogy feleségtartásra is igényt tart, hogy fedezni tudja a megszokott életszínvonalát. Depp nem szólalt meg az ügyben, sokak szerint azért, mert félt, hogy elszólja magát. A családja viszont kiállt mellette, volt élettársa kizártnak tartja a fizikai erőszakot. 

A dühkitöréses videó és a Billy Bob Thorntonos balhé után adtak ki végül egy közös közleményt, amiben minden jót kívántak egymásnak, lezárták az ügyet. 8 millió dollárban egyeztek meg, amit Depp köteles kifizetni Heardnek. Ebből a perköltséget is rendeznie kell, szóval úgy 7 millió dollár, azaz majdnem két milliárd forint marad a színésznőnek. A közlemény alapján Amber Heard a válás után szerzett vagyont jótékony célra ajánlja fel. A családon belüli erőszak vádját visszavonta, és már soha többé nem kerülhet újra elő az ügy. 

HiddleSwift mindörökké

Hol van az már, amikor egy pillanatra is, de megsajnáltuk Taylor Swiftet! Elhittük, hogy szegényt már megint lapátra tették, jöhet egy új szám a kapcsolat emlékére. Aztán jött a sokk, hogy nem Calvin Harris miatt lett vége a szerelemnek, ugyanis Swift szélsebesen összejött egy olyan férfival, akit igazából sose mertünk volna a country-énekesnővel összepárosítani. 

Swift még május végén, június legelején szakított a skót dj-vel. Kezdetben eszünk ágában sem volt sajnálni Calvin Harrist, aztán hamar kiderült, hogy nem ő a hunyó. Mondhatnánk, hogy Swift szépen csendben lépett le, és jött össze Tom Hiddlestonnal, de nem mondjuk. Hangos volt ez, amennyire csak lehetett. Hiddleswift körbehaknizta a világot a szerelmükkel, miközben Harris próbált a sarokban szenvedni

A kapcsolat már több mint két hónapja kiderült, ráadásul Hiddleston a maga szűkszavú módján nyilatkozott a viszonyról

Taylor Swift és én együtt vagyunk, nagyon boldogok vagyunk. Köszönöm, hogy kérdezi. Ez az igazság. 

Ami kezdetben PR-szagú flörtnek indult, még mindig tart, és mindketten boldognak tűnnek, sok boldogságot. 

Sarka Kata, Hajdú Péter és Ciprus

Ha minden igaz, Sarka még a Sound alatt költözött el otthonról. Hajdú Facebookon érősítette meg, hogy tényleg válságban a házassága, próbálják megoldani a gondjaikat. Később Sarka Kata is úgy nyilatkozott, hogy sok minden köti össze őket, rendbe akarják hozni a kapcsolatukat. 

Sokáig arról lehetett hallani, hogy a család Sarka nélkül megy az éves ciprusi nyaralásra, aztán Hajdú Péter mindenkit összezavart, és kitett egy közös reptéri képet. Azt hittük, együtt utaznak, majd kiderült, hogy ez nem jött össze, Sarka Kata itthon maradt. Legutóbb Hajdú akkor mondott bármit a témáról, mikor szintén Facebookon megemlékezett a 8 éves házassági évfordulójukról

Sarka Katát és Hajdú Pétert is megkerestük, de nem akarták kommentálni az eseményeket, továbbra sem nyilatkoznak a magánéletükről. Igaz, a Story most azt írta, hogy a helyzet talán menthető.

Selena Gomez és Justin Bieber még mindig

Őszintén drukkolunk, hogy ezek ketten egyszer még visszataláljanak egymáshoz. Túl sokat foglalkoznak a másikkal ahhoz, hogy elhiggyük, túl vannak az egykori kapcsolatukon. Pedig végre úgy tűnt, hogy Bieber túllépett az exén, Gomezen, mást szeret, akit ráadásul fel is vállal. 

A 22 éves énekes Lionel Richie lányával, Sofia Richie-vel találkozgat pár hete, ami egy egészen csúnya sárdobáláshoz vezetett. A vita odáig fajult, hogy

Justin Bieber törölte a 77,6 millió követőt számláló Instagramját.

Kezdetben annyi történt, hogy Bieber rajongói kikezdték az új barátnőjét. Erre az énekes megfenyegette a követőit, hogy privát lesz az oldala, ha ezt nem hagyják abba. A buliba hamar beszállt Gomez, aki próbálta rávezetni az exét, hogy lassan feldolgozhatná, mi jár a hírnévvel. Bieber nem dolgozta fel, és újra felemlegette, hogy szerinte Gomez az ő oldalszelén kapaszkodott fel. Gomez erre megcsalással vádolta, Bieber visszaszúrt, majd instát törölt. Selena Gomez bocsánatot kért. 

Vége! Szép nyarunk volt.  

Na de most arra kérjük, nyilvánítson véleményt!

Melyik eseménysorozat rengette meg önt alapjaiban?