Ha inkább strandolt, mint, hogy átnyálazza a hazai és külföldi hírességek közösségi oldalait, ne aggódjon, mert mi megtettük ön helyett is. Ha majd végre biztosan kiderül, hogy a Sarka-Hajdú család tagjai pontosan melyik országban is vannak, arról is beszámolunk.

Most azonban sokkal fontosabb, hogy a család legifjabb tagja, Dávidka hat éves lett, ezért a házassági válságukat élő szüleivel vacsizott egyet.

Keresse meg, kinek a legőszintébb a mosolya a képen!

A Szigeten haknizó és a gigakoncert fáradalmait Svájcban kipihenő Rihanna is fotózkodott. Mégpedig az óriás hasonmásával Berlinben.

Mint tudja, Britney Spears megint nagyon visszatér, valószínűleg ennek is köszönhető, hogy ősrégi, félmeztelen és agyonretusált fotókkal szórja tele az Instagramját. Ha viszont nem tudja, megint szólunk, hogy jövő hét pénteken jön ki a Glory című új albuma.

Old school #tbt

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett fénykép,

Cindy Crawford 15 éves lánya pedig éppen nagyon befut. Kaia Gerber ugyan jó néhányszor pózolt már címlapokon, de általában mindig az anyjával vagy a családjával fotózták. Éppen ezért olyan fontos, hogy most először látható egyedül a POP magazin címlapján.

Még mindig megunhatatlanul szép.

first solo cover whaaaaaat ?!

Kaia Gerber (@kaiagerber) által közzétett fénykép,

Kendall Jenner más adottságait is előtérbe helyzete a minap. Mondjuk azt már megszokhatta, hogy a rendezvények általában sokkal inkább a celebnő valamelyik testrészéről szólnak, mint magáról az adott eseményről. Fontos esemény ugyan nem volt, de a péntek Jenner bőrgatyás fenekéről szólt.

**

Kendall Jenner (@kendalljenner) által közzétett fénykép,