Mi sem. Pedig McConaughey egy vlogger. Vagyis csak volt, pár videó erejéig próbálkozott. Mit neki az Instagram vagy a Snapchat, ha ott van a Youtube, hogy felhívja a figyelmet a jótékonysági akcióira. A Reddit kapta fel a csatornáját, amire kemény hat videót töltött fel, sajnos az utolsót már két hónapja. Lehet, hogy McConaughey lemondott az egészről? Nem csoda, a múlt hétig mindössze 240 feliratkozója volt, ami az utóbbi napokban kicsit megugrott. 

A félig halott, de még menthető csatornájára már több mint 72 ezren iratkoztak fel. 

Az alábbi majd 2 percet pedig lassan másfél millióan nézték meg.

Hiába a sok érdeklődő, McConaughey hallgat, még mindig nem rakott fel magáról semmi újat. Két hónappal ezelőtt is csak egy animációs filmet osztott meg, amiben szinkronizált. Azért még nincs veszve semmi, novemberig lehet reménykedni, a tavalyi videóját például az amerikaiak legnagyobb ünnepén, hálaadáskor tette ki, hogy felhívja a figyelmet, nem mindenkinek jut óriási pulyka, gondoljunk a hajléktalanokra is. 

Már talán feltűnt, hogy Matthew McConaughey texasi, vagy egyszerűen csak tudta. Ha meg nem, most biztos, hogy örökre megjegyzi az igazi austini akcentust. Sapkában, atlétával, szakállal vagy anélkül. 

(Forrás: Vanity Fair)