Hétfőn kiderült, hogy Dobrády Ákos és Iszak Eszter szakítottak, hiába az elmúlt 5 év és az eljegyzés. Kedden reggel már Szalai Ádámmal hozták össze a műsorvezetőnőt, akit most exbarátja védett be a Facebookon, a posztot változtatás nélkül közöljük:

 A hír igaz, jó pár hete nem vagyunk együtt Esztivel. Azonban a mai sajtóban megjelentekkel ellentétben, senki nem cserélt le senkit. Szakításunk után független emberként folytatjuk az életünket, azzal ismerkedünk, akivel kedvünk tartja. Mindenki biztosra veheti, amíg együtt voltunk, Eszti senkivel sem találkozgatott. Ő egy tiszta szívű és erkölcsű lány. Tisztelettel kérlek Benneteket, találgatásokra és sejtésekre alapozva ne írjatok olyat, ami okot ad arra, hogy erről bárki is mást gondoljon! Nem szeretném, ha jogtalan támadások érnék Esztit, mert nem érdemli meg!

A lényeg nagyon röviden : Ha egy kapcsolat kisiklik, annak számtalan oka lehet. Nem szeretnék ezekről a teljesség igényével beszélni, mert ezek csak ránk tartoznak. Azt azonban elmondhatom, hogy szakításunkért egyedül én vagyok a felelős. Eszti négy éven keresztül odaadón szeretett, és olyan erős szerelemmel viseltetett irányomba, amiről mindenki csak álmodhat. Azonban az elmúlt fél évben ezt már nem viszonoztam úgy ahogy elvárható lenne. Elhanyagoltam a kapcsolatunkat, nem vigyáztam rá eléggé. Sajnálom, hogy így alakult, de talán semmi nincs véletlenül. Mindketten sokat kaptunk és tanultunk az elmúlt évekből. Ezt most magunkkal visszük, szeretettel és tisztelettel gondolva egymásra. - ezt írta Dobrády Ákos a Facebook-oldalán.

Közben Iszak Eszter is a Facebookon öntötte ki a szívét:

„Az elmúlt napokban rengeteg hír látott napvilágot velem kapcsolatban ezért úgy gondoltam, itt az idő, hogy elmondjam nektek mi történt valójában.
Ákossal nagyon szép 5 év van mögöttünk, aminek nagyon sokat köszönhetek, és amiből rengeteget tanultam. Nagyon szerettem Ákost, a mai napig szeretettel és tisztelettel gondolok rá, de a kapcsolatunk sajnos nem úgy alakult, ahogy azt mind a ketten szerettük volna.

Azt nagyon szeretném tisztázni, hogy nem egy harmadik fél miatt döntöttünk úgy pár héttel ezelőtt, hogy külön folytatjuk. Egyáltalán nem léptem könnyen túl az elmúlt éveken, és az Ákossal való kapcsolatomon. Persze, a közösségi oldalakon nem láthatta a nagyközönség ezt a „gyász időszakot”, azt, hogy valójában min mentem keresztül...″