Továbbra is Dobrády és Iszak szakítása a téma, bár mára egyelőre nem jutott egy harmadik Szalai Ádám. Dobrády Ákos egy nagyon kimért bejegyzésben beszélt a kapcsolatról, magát tartja a felelősnek. Nem sokkal később Iszak is megszólalt, elmondta, hogy szép volt, jó volt, ennyit volt. 

Amire még ébredtünk: 

  • Törőcsik Mari velemi házában esett el, ezért kórházba szállították. A szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója, Jordán Tamás meglátogatta a színésznőt, a Blikk pedig kikérdezte Törőcsik állapotáról. Jordán megnyugtatott mindenkit, hogy nincs ok az aggodalomra, a színésznő jól van, a körülményekhez képest a kedve is jó. Pár napra tartják bent megfigyelésre. 
  • Király Linda súlyos torok- és légúti megbetegedés miatt került kórházba, gyerekkori betegsége újult ki, így egyelőre nem tud készülni a Sztárban Sztárra. Király kruppos volt, még New Yorkban kezelték, és kinőtte. A hétvégén viszont belázasodott, orvoshoz ment, és nem is engedték ki a kórházból. Szerencsére nem lett nagy baj, antibiotikumot és szteroidot kapott, írja a Bors