Követni is nehéz Bolt szerelmi életét az olimpia óta. Az egy dolog, hogy elvileg esküvőt tervezett a barátnőjével, az pedig egy másik, hogy tisztességesen levezeti a feszültséget Rio után, megünnepli a három aranyat. Újabb nővel látták Londonban bulizni, de arra nem tennénk kísérletet, hányadik a sorban. Négy, öt? Talán. 

A fekete, cikk-cakkos ruhás hölgyről semmit sem tudunk, csak annyit, hogy Bolt társaságában töltötte a kedd estét Londonban. Bolt a 30. születésnapja óta ünnepelteti magát a nőkkel, lehet, hogy nem ő az utolsó. 

Bolt Rio de Janeiróban kezdte, mikor elment szórakozni a születésnapján. Mielőtt felszedte volna a brazil Jady Duartét, twerkelt és csókolózott kicsit másokkal, majd odaküldte a testőrét a kiszemeltjéhez, hogy átadjon egy fontos üzenetet. 

Miért nem követed? Ő Usain Bolt!

– utasította a taxiba a testőr Duartét, aki hamar belement, hogy Bolttal töltse az éjszakát. Az együtt töltött időt alaposan dokumentálta, kitárgyalta (mikor, mennyit, meddig, hogyan, mivel, miért, hányszor), de a megígért második randi elmaradt, Bolt hamar továbblépett, hétfőn egy másik lánnyal látták, most meg ugye érkeztek képek egy x-edikről.

A barátnőről csak annyit tudni, hogy az olimpikon húga mondta el, hogy a pár kapcsolata komoly, esküvő is szóba került, és szerinte megoldják a gondjaikat.