Mint ismert, Amber Heard a közelmúltban Londonban randizott Elon Muskkal, miközben még javában zajlott botrányos válása Johnny Deppel. Most az is kiderült, hogy a multimilliomos dél-afrikai vállalkozó részéről hosszas előkészületéket igényelt a találkozó megszervezése.

Elon Musk még 2013-ban, a Machete gyilkol című film forgatásán figyelt fel a színésznőre, aki olyan mély benyomást tett rá, hogy e-mailekkel kezdte bombázni a rendező Robert Rodriguezt és más stábtagokat, azt kérve tőlük, hogy hozzák össze őket egy randevúra.

„Ha lesz valami buli vagy esemény Amberrel, szívesen találkoznék vele, pusztán kíváncsiságból”

– írta a milliomos.

A stáb le is szervezett neki egy ebédet, de a színésznő szíve akkoriban Johnny Deppért dobogott, ezért el sem ment a találkozóra. Elon Musk ennek ellenére nem adta fel, és újabb e-mailek megírására szánt el magát.

Szólnátok neki, hogy szívesen összefutnék vele egy ebédre Los Angelesben? Nem randira pályázok, mert tudom, hogy van egy hosszú távú kapcsolata – csak Amber érdekes embernek tűnik egy személyes találkozóhoz

– próbálkozott egy kicsit más megközelítéssel a milliomos. 

Annak ellenére, hogy a páros egy csomó időt tölt együtt, egy Muskhoz közel álló forrás azt állítja, semmi romantika nincs a dologban, és csupán barátok.

Via The Hollywood Reporter