• A Story magazin azt állítja, Sarka Kata már az elköltözése pillanatában beadta a válópert, mert - ahogy egy ismerős fogalmazott - úgy érezte, nem kap levegőt, ha azonnal nem tesz valamit. Ennek ellenére egy bizalmasuk azt közölte, hogy Sarka annak örülne a legjobban, ha a férje újra megkérné a kezét. 
  • Szabó Zsófit ugyan már decemberben eljegyezte Kis Zsolt, a Blikk ezért nehezményezi, hogy a pár egyelőre semmilyen előkészületet nem tett az esküvőjüket illetően, sőt, azt mondják, hogy sem a ruha, sem a gyűrű nincs még meg. Utóbbi egyébként kényes kérdés közöttük, mert Szabó Zsófi legnagyobb álma, hogy a férje egy életen át hordja a jegygyűrűt, Kis Zsolt azonban nem egészen így gondolja.

Sportoló vagyok, zavar, ha ékszer van rajtam.

        - mondta, majd hozzátette, hogy ebben a kérdésben még nem jutottak              dűlőre. 

  • A Borsnak egyelőre egyik szóban forgó szereplő sem nyilatkozott, mégis azt állítják, hogy értesüléseik szerint Andy Vajna hónapok óta tárgyal Friderikusz Sándorral annak érdekében, hogy visszamenjen hozzá a TV2-höz, sőt, állítólag már ott tartanak, hogy Friderikusz tavasztól már látható is lesz a képernyőn. A lap emlékeztette az olvasókat arra, annak idején miként távozott a csatornától a műsorvezető, ehhez képest tehát a fordulat meglepőnek tekinthető. 
  • A Bors Molnár Anikó költözési és gyerekvállalási kedvéről is ír, amelyekről megtudtuk, hogy hiába vannak, mégsem olyan egyszerű őket kivitelezni. Az egykori Nagy Ő tehát hiába szeretné elhagyni az országot, amíg nem tudja biztonságosan elhelyezni 5 kutyáját, addig nem mozdul. A gyerekkel meg úgy érzi, 40 évesen még simán várhat, nem enged a szülői nyomásnak. Ezt a kijelentését egy Osho idézettel nyomatékosítja. 
  • A Hot! magazin már tényként kezeli, hogy Jakupcsek Gabriella a Bumm! című vetélkedőt fogja vezetni a TV2-n, ahogy azt is feltételezi, hogy Palik László nem fogja kibírni, hogy hazatérése után csupán háziasszonyi teendőket lásson el, ezért feltételezhetően visszatér majd a tévé képernyőjére. 
  • A Story arról is beszámol, hogy Sáfrány Aleska Emesével a szülinapján szakított a barátja.