Ruby Rose színésznőről pont nemrég írtuk meg, hogy szerelmes: egy olyan üzletasszonyt sikerült elcsábítania Harley Gusman személyében, aki előtte kizárólag férfiakkal randevúzott. Párkapcsolatuk vizuális vonatkozásait élénken dokumentáltuk is. Erre mi történt?

Most arról szólnak a hírek, hogy vége, end, off: 

szakítottak az álomnők.

A bennfentes infókat a People hozta le: hiába néztek ki jól együtt, belül nem passzoltak. A személyiségük rengetegszer egymásnak feszült. Pedig az Instagram-oldalaikon egészen a múlt hétig dúlt a szerelem. (Itt van Rose-é, itt pedig Gusmané.)

Ezt nem biztos, hogy tudta róla

Rose 12 évesen comingoutolt, leszbikusként. Szexualitása miatt rendszeresen zaklatták iskolatársai, emiatt öngyilkosságot is megkísérelt. Gyermekként szexuálisan bántalmazta egy rokona, fiatal felnőttkorára bipoláris zavarral diagnosztizálták. Elmondása szerint egy ideig nemátalakító műtétre gyűjtött, de végül lemondott róla. „Azt hiszem, kinőttem ezt a dolgot” - mondta erről. Modellkarrierje kezdetén ismerkedett meg azzal az androgün stílussal, amely világszerte ismertté és rajongottá tette. „Emlékszem, hogy apuval egy Yum Cha étteremben voltunk, és a tulajdonos odajött hozzánk, azzal, hogy Elnézést, nem tudtunk rájönni, hogy egy jóképű fiú vagy, vagy egy szép lány. Ez bók volt, és sokkolt, és amikor elgondolkoztam rajta, rájöttem, hogy igazából jóképű fiú akartam lenni.” Rose ma genderfluidként, illetve genderneutrálisként határozza meg magát, és nem érzi úgy, hogy férfitestbe kellett volna születnie.

via Wikipedia