Ma sem maradhat Instahíradó nélkül! 

El is kezdjük, mégpedig Rihannával, mert mostanában sok körülötte a történés, ezért jobb figyelni rá. Most éppen a New York-i Rendőrség posztolt egy fotót Twitter-oldalára "csak egy átlagos nap" címmel, amin látható, hogy Rihanna bensőséges sétát folytat az egyik tiszttel. Hát, Drake mit fog ehhez szólni? Bízunk benne, hogy túl tud majd lépni a dolgon, elvégre Rihanna csak kedvesen közvetlen. Nemde..?

Most pedig érdemes összehasonlítani két kiváló szettet, amit a Burning Man fesztivál közönsége élőben is megcsodálhatott. Az egyik Vajna Tímeáé. Fontos előre leszögeznünk megjelenése egyik legfontosabb motívumát, a szárnyakat. Igen, azok szárnyak. 

#madmax #burningman #burningman2016 @burningman #blackangel #angel #loverock

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Paris Hilton még magasabbra tette a lécet divat fronton, ő úgy érezte, erre a helyre a fürdőruha-tollkabát kombó az ideális öltözék. Vajon ennél diszkrétebb szerelésben be sem engedik oda az embert? 

Alien on the #Playa. ***** #BurningMan

Paris Hilton (@parishilton) által közzétett fénykép,

Ha sikerült feldolgozni, gyönyörködjön Kulcsár Edinában, aki, ha a dugóban araszol, unalmában szelfit készít. Mi mással is lehetne kihasználni ezt az időt? 

**** #trafficjam #september

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által közzétett fénykép,

Semmi szándékos dögösködés vagy csücsöri száj, Emily Ratajkowski most csak egy egyszerű, bájos fotót posztolt, amin anyukájával szerepel.

Reunited with Mama

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

Nádai Anikó sem magát helyezte előtérbe, inkább a kisfiáról töltött fel egy képet.

David Beckham mosolyogva veszi tudomásul, hogy a volt világklasszis kosárlabdázó, Shaquille O'Neal mellett úgy fest, mint egy törpe. 

Always great to see the big man * @shaq

David Beckham (@davidbeckham) által közzétett fénykép,