Ilyen messziről azt nem tudjuk megmondani, hogy pontosan mi történt Taylor Swift és Tom Hiddleswift között, csak a megbízható (vagy nem) forrásokra, képekre tudunk támaszkodni. Nagyon szerelmesen indult a kirakatkapcsolat, de három hónapig tartott a fellángolás, Hiddleswift szakított. Illetve legyünk precízek, állítólag Swift tett pontot a flört végére, ő hagyta el Hiddlestont. Az angol színész összetört, kicsit kínosan éli meg, hogy a kelleténél jóval többet mutatkoztak a nyilvánosság előtt, az első perctől felvállalták a dolgot, ami utólag nézve egyáltalán nem tűnik okos húzásnak. 

Tom sokkal publikusabbá akarta tenni a kapcsolatot, mint amennyire ez megfelelt volna Taylornak. Ő tudta, milyen árnyoldala van a nyilvánosságnak, de Tom nem hallgatta meg a félelmeit, amikor Taylor felhozta őket. 

– nyilatkozta egy ismerős a US Weeklynek, majd hozzátette, hogy Hiddleston nagyon kellemetlenül érzi magát a történtek után. Pedig nem sokkal korábban a színész még eljegyzést tervezgetett. Már nem tervezget. 

Ahhoz, hogy rendesen megszavaztathassuk, hogy ez a szerelem csak a közönségnek szólt-e vagy sem, pontokba szedtük, mi szól mellettük és ellenük, mennyire volt igaz, ami a képekről ordított.

+Pro+

  • Már a MET-gálán is elindult valami közöttük, arról nem tehetnek, hogy egymásba szerettek.
  • Taylor Swift előbb azért szakított a volt barátjával, Calvin Harrisszel, csak ezután csókolózott a parton Hiddlestonnal. #tisztesség.
  • Amerre csak jártak fogták egymás kezét, szerelmesen néztek egymásra. 
  • A külföldi lapok forrásai rendre azt bizonygatták, hogy tényleg odavannak egymásért. Swiftet levette a színész a lábáról, és fordítva, ez nem csak a kameráknak szól. 
  • 25 felett is létezhet tiniszerelem.
  • Nem tervez az ember eljegyzést, ha a nőjével nem hosszútávban gondolkodik. 

-Con-

  • A hírességeknél általában először a pletyka indul el, majd megjelenik egy homályos kép, amin talán úgy néznek egymásra, talán csókolóznak. Na, hát itt nem ez történt. Rögtön a közepébe csaptak, közönség előtt smároltak a tengerparton. 
  • Már-már túl közeli, túl éles képek készültek a párról, olyan PR-szagú volt az eleje, meg igazából a közepe is.
  • Oké, bulvárszempontból szuper, de még nekünk is sok volt, ahogy körbehaknizták a kapcsolatukkal a fél világot. 
  • Túl gyors volt a tempó, persze előfordult már mással is, hogy szünet nélkül esett az egyik kapcsolatból a másikba, csak több millió ember szeme előtt csinálni nem túl elegáns.
  • Kimondjuk: megsajnáltuk Calvin Harrist. A reakcióiból arra lehet következtethetni, hogy villámcsapásként érte a szakítás, csalódott Swiftben. 

Most, hogy ismeri a tényezőket, megérte-e ez a három hónapos izé a médiacirkuszt. 

Az újabb számot pedig már nagyon várjuk. 

Hiddleswift: nagy szerelem volt, vagy sem?