• Blikk ír arról, hogy Janza Kata állítólag 22 évvel fiatalabb kollégájával, Pesák Ádámmal randizik. A lap szerint a hír szinte teljesen biztos, mert a színésznő és a színész két egymás követő napon is együtt, és ugyanazzal az autóval távoztak a próbákról. Janza szerint viszont még korai lenne kijelenteni, hogy járna Pesákkal. „Az előző kapcsolatomnak gyakorlatilag egy éve már hogy vége, bár a kritikus időszakban is végig baráti viszonyban voltunk. Talán ez volt sokszor félreérthető, nem tisztáztam időben a dolgokat, én azonban nem szeretem a magánéletemet kiteregetni. Való igaz, hogy a Nők az idegösszeomlás szélén próbaidőszaka alatt Ádámmal közelebb kerültünk egymáshoz, de ezt azért még korai lenne párkapcsolatnak nevezni. Valóban jól érezzük magunkat egymás társaságában, és miért is ne lehetne ez így″ – mondta a színésznő.
  • Teljesen véletlenül a Borshoz került valahogy Pumped Gabó és barátnője házi pornó videója, amiből kivágott képeket is közöltek. Aztán felhívták Pumpedékat, akik meg részletes beszámolót tartottak szexuális szokásaikról. Eszerint napi kétszer-háromszor szoktak szexelni, és rendszeresen előfordul, hogy a legkeményebb részeknél rájuk nyitnak.
  • Ha annak idején elhitte volna, hogy Lilu házassági válsága alatt férje elköltözött otthonról, nagyon nagyot tévedett. A Bors több jól értesült informátortól is úgy tudja, hogy az RTL Klub műsorvezetője és férje összesen nem aludtak külön három napot abban a másfél évben. A lap azt is biztosra veszi, hogy a Liluéknak sikerült rendbe hozniuk kapcsolatukat. Ezt főként arra alapozzák, hogy a műsorvezető fejre csak tisztelettel és szeretettel beszél a munkahelyén a feleségéről.