Miley Cyrusszal az amerikai Elle készített interjút, és ő is került a címlapra. Cyrus idén csatlakozott a Voice zsűrijéhez, Alice Keys-zel beültek Pharrell Williams és Christina Aguilera helyére. Az interjúban az énekesnő csak annyit javasolt a versenyzőinek, hogy legyen olyanok, mint Bernie Sanders. 

Ami viszont ennél is érdekesebb, hogy Cyrus kijelentette, hogy nem akar több vörös szőnyeges eseményen felvonulni. Illetve ki akarja hagyni a vörös szőnyeges részt.

Egy éve meg kellett csinálnom a Very Murray Christmas bemutatóját, és nem fogok többet a vörös szőnyegre lépni. Az emberek miért éheznek arra, hogy egy szőnyegre álljak, ami vörös? Mert fontos vagy? Mert híres vagyok? Én nem is nyomulok. Az egész nevetséges, olyan, mint a Zoolander

De ettől még nem lesz valaki öreg néni. Cyrus azért érzi magát már idősnek a korához képest, mert nem Pokémon Gózik. Nem tartja a lépést, bezzeg a barátja, Liam Hemsworth nagy rajongó. Azt nem tudjuk, hogy mikor készült az interjú, de Miley Cyrusnak nem kell aggódnia, a Pokémon-őrületnek már vége. Júliustól júliusig tartott. 

(Forrás: Just Jared)