Instahíradónk legújabb epizódját Vajna Tímeával indítjuk, aki Los Angelesben nézte meg Beyoncé koncertjét, és élményeit gondosan dokumentálta instáján. Először is itt egy kép róla és a barátnőjéről, aki elkísérte.

Thank u @beyonce what an amazing show!!!! #beyonce #forever #favourite #la #usa #iloveu

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Itt pedig magából a koncertből kaphat némi ízelítőt. A felvétel alapján úgy tűnik, hogy elég jó helyük volt, és nem igazán kellett tülekedniük, mert közvetlenül a színpad mellett álltak. 

#beyonce #la #mylove @beyonce #body ********* with my beautiful girlfriend @bugi1212

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

Mihalik Enikő modell egy korábbi fotón mutatta meg, miként fest egy másik nő szemén keresztül, miközben meztelenül nyújtozik. A képet Hanna Putznak köszönheti meg.

Through a woman's eyes #favorite @hanna_putz #tbt

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Ha már a modelleknél tartunk, ne feledkezzünk meg Palvin Barbaráról sem, aki egy "szemtelen" tükrös szelfivel örvendeztetett meg minket. Ezzel itt:

#shamelessmirrorselfie *

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,

Az Igazság ligája című film rendezője, Zack Snyder eközben a Twitteren szemléltette, milyen lesz Ben Affleck Batmanként. Az biztos, hogy az új jelmezben nincs hiba, remélhetőleg a mozi sem okoz majd csalódást.

Christino Ronaldo minden bizonnyal az év apukája címére pályázik, mert legújabb fotóján a házifeladat megírásában segédkezik fiának, Cristiano Ronaldo Juniornak. Gondolta volna, hogy ilyen gondos szülő?

Home work with my boy**

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által közzétett fénykép,

Mára ennyi, viszlát!