Vagy inkább teljesen. De mielőtt alaposabban megvizsgálná, megmutatjuk, hogy Jennifer Lopez mennyire szokott örülni a pénteknek.

NAGYON!

SMILE! Its Friday!!!! #behappywithyourself #love #tgifriday

Jennifer Lopez (@jlo) által közzétett fénykép,

Victoria Bekcham londoni üzletében ünnepelte, hogy az Esteé Lauderrel kötött megállapodást. Az összejövetelen elég sokan voltak, többek között a volt Sipce Girls tag anyukája is, akivel egy elég cuki kép készült.

Mindeközben Orlando Bloom is teljesen visszatért a pucérkodós nyaralásból, sőt már el is kezdett forgatni, de ami még ennél is lényegesebb, hogy a színész szőke lett, és nagyon

laza.

back to blond...rolling to set...

orlandobloom (@orlandobloom) által közzétett fénykép,

Leonardo DiCaprio jelenlegi barátnője fotózáson járt. Lévén, hogy Nina Agdal modell, ez nem is meglepő. Ehhez a fotóhoz pedig csak annyit fűznénk hozzá, hogy 

ikertornyok.

A  nap legmenőbb képe mégis Hosszú Katinkáé. Az olimpiai bajnok úszónő itthon van és meglátogatta a nagypapáját. Ha már otthon járt, vitte az olimpiai érmeket is, és annak a nyakába akasztotta, aki legalább annyira megérdemli azokat, mint ő.

Nem húzzuk tovább az idejét, íme Cinthya Dictator kicsit átlátszó pulcsiban. A celeb a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemre (MOME) jár, nem szokatlanok tőle a hasonló megoldások.