Barátok maradtak.

Már a Hiddleswift kapcsolat se volt egy könnyen értelmezhető dolog, de az egész románc és a most kimondott "barátok vagyunk" megértéséhez az elejéről kell kezdenünk.

Minden június 2-án kezdődött. Ekkor tört össze Taylor Swift szíve. Pedig ahogy azt a Vouge-nak is elmondta: egy csodálatos párkapcsolatban élt Calvin Harrisszal. Csakhogy a májusi MET gálán meg Tom Hiddlestonnal táncolt. A szakítás után, Június 15-én alakult meg a csodálatos Hiddleswift páros.  Ugyan Calvin Harris Taylor Swift új kapcsolatát egy viccnek minősítette, az énekesnő még találkozott is a színész anyukájával. Akadt pár feltételezés, hogy Tom Hiddlestonnal való kapcsolata nem túl őszinte, mivel szabályosan körbeturnézták európát, hogy megmutassák: ők járnak. Közben meg Hiddleston egy I Love T.S. feliratú trikóban bulizott, ami fizetett fotósoknak hála alaposan dokumentálva is lett.

Augusztus elejére ez a kapcsolat is befuccsolt. Azt nem lehet tudni, hogy ki szakított kivel  Ami viszont biztos, hála az Emmy gálán Hiddlestonnak szegezett kérdésnek, hogy igen, barátság megmaradt.

Remek. Ön ezt elhiszi?

Tényleg megmaradt a barátság Taylor Swift és Tom Hiddleston között?

people