A színésznő azután szakított Egor Tarabasovval, a 22 éves orosz milliárdossal, hogy a férfi egyre agresszívebben viselkedett vele, görögországi vakációjuk során pedig a tettlegességtől sem riadt vissza. Lindsay Lohan most egy orosz tévécsatornának adott interjút, amiben mondott pár húzós dolgot. Állítása szerint egy estén, amikor exe betört a házába és fojtogatni kezdte, attól tartott, hogy Egor nem éri be ennyivel, és savat önt az arcába.

A szóban forgó incidensről egy szomszéd készített videót, amiből a Sun mutatott meg pár képkockát.

Azért vállaltam ezt az interjút, mert ideje, hogy elmondjam az igazságot. Annyi hazugság jelent meg rólam mostanában. Hosszú ideig csendben maradtam, de most már túlzottan félek attól, hogy Egor mit tenne velem, vagy önmagával”

– mondta el a Channel One-nak Lindsay Lohan, aki nem kevés pénzt, 840 ezer dollárt, vagyis mintegy 229 millió forintot kapott az interjúért.

Megszólalását megelőzően olyan hírek röppentek fel, hogy a milliárdos hosszas könyörgött neki, hogy ne beszéljen a kapcsolatukról, de ezt később cáfolták. Állítólag több mint hat hete nem beszéltek egymással.

Via Jezebel