Tegnap már összefoglaltuk, mi a tény, és mi csak pletyka Angelina Jolie és Brad Pitt színészek válásával kapcsolatban. Csakhogy azóta érkezett még róluk egy szekérderéknyi hír, amelyeket most együtt mutatunk be önöknek.

  • Az US Weekly szerint Angelina Jolie blokkolja a beérkező sms-eket, illetve a Brad Pittől érkező hívásokat - gyakorlatilag minden kapcsolattartási formától elzárkózik exférjével.
  • A People azt írja, Jolie néhány nappal a válókereset beadása előtt, nagyon sietve keresett magának és gyerekeinek új lakást. Szeptember második hetében bérelt ki egy alkalmasnak tűnő ingatlant, de nem hosszú távra, viszont látatlanban.
  • Az öt hálószobás, malibui szuperházról a TMZ közöl képeket, nem csodáljuk, hogy előzetes bejárás nélkül is megtetszett a színésznőnek.
  • A People arról is ír, hogy valószínűleg gyorsan lezárják majd a Brad Pitt ellen zajló vizsgálatot, amelyet egy névtelen bejelentés alapján indítottak. Bár még mindig nem hozták nyilvánosságra azt videót, amely bizonyítékul szolgálhatna arra, hogy bántalmazta 13 éves fiát, Maddoxot, állítólag azon látszik, hogy nem üti meg. A keze és a fiú válla érintik egymást, de ennél többet tényleg nem tudni. Az FBI bevonását is csak az indokolta, hogy mivel az eset légi közlekedés közben történt, ilyenkor ez a rutineljárás.
  • A TMZ ezzel kapcsolatban még annyit tud, hogy rendőrségi feljelentés nem érkezett az ügyben. Egyébként azt közlik, hogy Jolie és Pitt között komoly nézeteltérések voltak, mert a színésznő a férje szerint fizikailag veszélyezteti a gyerekeiket a jószolgálati útjaival, amelyekre őket is magával viszi. Jolie állítólag ENSZ-főtitkár szeretne lenni, és mostanában fontolgatta, hogy Szíriába utazik hat gyerekével, hogy a helyszínen segítsen. (Nem tudni, milyen formában.)
  • A Jezebel összefoglalója arról szól, milyen módszerekkel próbál a pár a közvélemény előtt a másiknál jobban kijönni ebből a vesztes helyzetből, az olyan apró trükkökig, mint hogy Pitt nem tagadja, hogy fogyasztott volna alkoholt a repülőút előtt - csak azt, hogy részeg lett volna. 

Ha pedig szívesen olvasnának a témáról még, háttércikkeinket ajánljuk a témában: