• Mi vagyunk a legboldogabbak, hogy egy igazán jó hírrel kezdhetjük a napot: a Hot! Magazin címlapon számol be arról, hogy Korda György és Balázs Klári eladták a velencei villájukat. Ugyan nagyon élvezték, hogy minden reggel kacsahápogásra ébredtek, de hetente ötször kellett felutazniuk a fővárosba, és már nem bírták az ingázást. Annak aki aggódni kezdene, hogy mi lesz most a házaspárral, elárultak: a budai szállodájukban kialakított lakásban remekül tudnak pihenni. 
  • Liptai Claudia a Hot! Magazinnak adott ismét exkluzív interjút a terhességének titkairól. Elmondja, hogy annak idején Gesztesi Pankával 17 órát vajúdott, ennek ellenére most is természetes szülésre készül. Hogy ennek mennyi az esélye, a lap még egy szülész-nőgyógyászt is megkérdezett. Azt is megtudjuk a cikkből, hogy Liptai beleőszült a vajúdásba.A mostani hajszínében nagyon sok munkájuk van a fodrászoknak. Egészen pontosan:

Kémiailag nagyon sok behatás van most a hajamban, hogy ilyen színű legyen az a szakmámmal jár.

- nyilatkozta a Hotnak. 

  • Király Lindát a Sztárban Sztár kiesőjeként faggatta a Blikk. Elárulta például, hogy már nagyon készül a nagynéni szerepre. Még az ultrahang vizsgálatra is elkísérte öccsét Bent és feleségét. 

Nagyon cuki volt, ahogy ugrált.

- állapította meg. Ő és párja egyelőre még nem terveznek gyereket. Azt is elárulta, hogy nem bánja a kiesést, mert végre az első olyan lemeze jelenik meg, ami igazán ő: mély érzésű, emberszerető, laza, nyitott és pozitív.