Egy picit talán elkezdett laposodni a Sztárban sztár, de még mindig ez a TV2 legszórakoztatóbb műsora

 – igaz, a másik szórakoztatónak szánt műsort kicsit eltemették.

Most nem Radics Gigi hódított kopaszon a celebes éneklős műsorban, hanem Homonnay Zsolt, aki emellett még a neccpólót, illetve azt is bevállalta, hogy a fülét is kilyukasszák. Mindezt azért, hogy előadja az I'm Too Sexy-t Right Said Fredtől. De még ez sem volt elég ahhoz, hogy bentmaradjon a műsorban, ugyanis a zsűri és a nézők szavazatai alapján neki kellett most távoznia.

Homonnay Zsolt igyekezett szexisre venni a figurát. Hogy tetszett a produkciója? #sztarbansztar #tv2

A photo posted by Sztárban sztár (@sztarbansztartv2) on

De nem csak Homonnay Zsolttal, Nagy Adrival is eléggé kicsesztek, amikor azt találták ki, hogy Kurt Cobaint kell utánoznia. Szerencsétlent zombimadárijesztőnek maszkírozták, ettől függetlenül viszont meglepően jól hozta a rekedtes grunge-ot.

Polyák Lilla maszkja viszont hibátlan lett – az édesanyja nem ismert volna rá, de ha tükörbe néz, valószínűleg saját magát sem tudta volna beazonosítani, hogy ki néz vele szembe:

Polyák Lillával egy igazi jamaicai buliba csöppentünk. Titeket megdöbbentet az átalakulása? #sztarbansztar #tv2

A photo posted by Sztárban sztár (@sztarbansztartv2) on

Nem véletlen, hogy ezért megkapta a maximális 40 pontot.

Vásáry André Csepregi Évaként sikongatott, Radics Gigi Kovács Katiként ugrálta szét a színpadot, Kocsis Tibor pedig Will Smithként hozta vissza a nejlonmelegítős 90-es éveket. Kár, hogy a körszakállal nem a rapperre, hanem a viszkis rablóra hasonlított. Kozma Orsi Gloria Estefanként kergette unalomba a nézőket – ellenben a zsűrivel, akik 40 pontot adtak neki.

Muri Enikő kapta az egyik legkeményebb feladatot, ugyanis az egyik zsűritag, Hajós András dalát kellett előadnia. Ez egyszerre volt tökéletes, ijesztő és undorító, amivel szintén 40 pontot érdemelt.

De talán ennél is nehezebb feladata volt Veréb Tamásnak, akinek Adele-ként kellett elénekelnie a világ egyik legismertebb és lehetetlenül nehéz számát, a Hello-t. Nyilván nem sikerült neki hibátlanul, de ez a zsűrit és a közönséget sem érdekelte nagyon.

A következő héten már csak 8 énekest lehet látni, ahogy durván elmaszkírozzák őket.