Nemrég írtunk arról, hogy a tiniálompár, Brooklyn Beckham és Chloe Moretz szétmentek, máris egy újabb lánnyal látták Beckhamék legidősebb fotós reménységét.

Brooklyn Beckham a közelmúltban Madonna és Guy Ritchie közös gyerekének, Rocconak a baráti társaságába keveredett, és ott ismerte meg Kim Turnbullt, aki modellkedik. Le is fotózták őket, ahogy egymást heccelik/csikizik/lökdösik viccelődésből London nyílt utcáján, a napsütéses délutánon:

A bűnös élvezetek

Az elsőszülött Beckhammel kapcsolatos további hír, hogy a hétvégén részt vett az Apple Music Festivalon, ahol sört akart venni, a Mirror hírei szerint nem kapott, mert nem múlt még el 17 éves. A személyijét nem kérték el, szimplán megtagadták az ital kiadását - mondjuk nehéz is úgy bármilyen ügyes trükkhöz is folyamodni, ha az ember a britek egyik legismertebb emberének gyereke, és még a Wikipédián is ott a születési dátuma.

Eléggé zavarban volt ezután,

- mondja a lapnak nyilatkozó forrás. Ez az eset azért érdemel említést, mert több közeli ismerőse is azt állítja, bár az ő korában a legtöbb fiatal iszik és dohányzik, Brooklyn Beckham ezeket elítéli. 

Ha egy lány alkohollal kínálná egy bulin, tuti, hogy azt kérdezné tőle, hogy miért iszol? Nem akarja lerombolni a karrierjét, amikor még el sem kezdődött.

- mondta egy közeli barátja, a Mirror pedig magától Brooklyn Beckhamtől vár most választ arra, hogy miért is akart inni.