• Szabó Zsófi a hot! magazinnak beszélt nagy port kavart esküvőjéről. Elmondása szerint minden úgy történt, ahogy azt előre képzelte, és úgy érezte magát, mint egy hollywoodi filmben. Az ifjú pár egyedül azt sajnálta, hogy sem Szabó Zsófi édesapja, sem a vőlegény Kis Zsolt édesanyja nem vehetett részt a csodálatos eseményen.
  • Hajdú Péter a hot! magazinnak nyilatkozott magánéleti válságáról. Szerinte a párkapcsolatok zömében idővel az lesz a legnagyobb baj, hogy a partnerek nem tudják elmondani egymásnak, miért érzik magukat szarul. Sarka Kata sem szólt semmit, holott ha időben jelez, még lehetett volna változtatni. Mint mondta, érzékelte, hogy eltávolodtak egymástól, és önmagát hibáztatja, hogy nem figyelt oda eléggé. „Elfogadtam, hogy Katának időre volt szüksége, de most már az idő ellenünk dolgozik. Az elején még bármelyik pillanatban azt mondtam volna, hogy igen, költözzünk újra össze most azonban azt mondanám, hogy ne! Inkább fokozatosan építsünk mindent újra” - tette hozzá.
  • A Blikk szerint szombat este egy betörő próbálta kifosztani Demjén Ferenc Szigetvár közelében lévő birtokát, de olyan részeg volt, hogy azt sem tudta, hol van. A házból nem is tudott semmi elvenni, ezért a zenész ismerőseinek autóit célozta meg. Öten ugyanis a telkén parkoltak le, majd a közeli vendéglőbe mentek mulatozni. A betörő egy navigációs készüléket, egy kést, pár doboz cigit és tízezer forint készpénzt vitt magával, ám nem sokáig örülhetett zsákmányának, a rendőrök este tíz óra körül elfogták.
  • Ugyancsak a Blikk számolt be arról, hogy nagypapa lett Nagy Feróból. A lap szerint idősebb fiának, Botondnak született gyermeke, ráadásul ugyanaz a napon, mint a zenész édesanyja. A nemzet csótánya nagyon boldog Patrik Dominik érkezése miatt, és máris azt tervezgeti, hogy ha eléri az egy-másfél éves kort, elviszi focizni. 
  • Szebeni István fél év után elhagyja a Mokkát, hogy a Tények egyik arca legyen, a csatorna reggeli műsorába pedig két új műsorvezető is érkezik, írta a Blikk. A tévés azt mondta, élvezte, hogy kipróbálhatta magát ebben a műfajban is, de neki a híradózás a szíve csücske, ezért nagyon örült a lehetőségnek. A Mokka egyik új műsorvezetője Istenes László, Istenes Bence apja lesz, a másik meg Szabó Dóra, aki a Jóban Rosszban sorozatból lehet ismerős önnek.
  • A Bors címlapsztorija Gallusz Nikiről szól, aki egy hölggyel él együtt, de nem mondott le a családalapításról. Barátnőjével csak a megfelelő apajelöltre várnak. „Szeretnénk családot, de azt mindig elmondom, hogy rugalmas, de konzervatív lány vagyok, kell a gyereknek apuka és anyuka egyaránt. A párom alkalmas lenne arra, hogy részt vegyen egy ilyen konstrukcióban, de azt az úriembert még nem találtuk meg, aki ebben részt venne. De nem is keressük, mert ha ennek így kell lennie, ez létre fog jönni” - fejtette ki Gallusz Niki.