Nem, most nem Brad Pittről lesz szó, bár őt is simán felszedné Britney Spears. Ámor nyila egy gyanútlan délelőttön találta az amerikai énekesnőt két hete, londoni koncertje előtt, ahol aztán szépen el is fáradt.

Minden ezzel a videóval kezdődött, amit egy ismeretlen motoros férfiről töltött fel Instagram profiljára:

The men in London omg

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett videó,

Több sem kellett a brit médiának: egyszerűen rászálltak a témára, volt olyan rádióállomás, amelyik felhívásban kezdte keresni a rejtélyes londoni férfit, aki megdobogtatta Britney Spears szívét.  Nem is telt el sok idő, előkerült 

Phil Lupton a 2 gyerekes családapa,

aki amúgy újságíróként dolgozik, ő a kiadója egy magazinnak. Kollégái már másnap úgy fogadták, hogy felismerték limitált bukósisakjáról. Lupton is megnézte a videót, és mivel időközben a 700 ezer lájkot is elérte, úgy döntött, felfedi magát.

A felesége viccesnek tartja az egész felhajtást férje körül: a brit férfi ugyanis azóta több tucat újságnak, rádiónak nyilatkozott és tévéműsorokban is szerepelt. A nő azt nyilatkozta a DailyMailnek, hogy tisztában van azzal, hogy a

férjére egyfajta trófeaként tekintenek a fiatal lányok,

tudja, hogy jól néz ki, hát ezért ment hozzá - amúgy nem féltékeny. Inkább örül, mert gyerekeik több szempontból is nagyon izgatottaka történésekkel kapcsolatban: egyrészt úgy gondolják, apjuk híres, másrészt elhiszik, hogy az apjuk a földkerekség legjóképűbb férfije; az pedig, hogy egy popsztárnak tetszik, végképp kiváltság.

Phil Lupton szerint annak az esélye, hogy ez előfordulhatott, egyenlő azzal, mintha megnyerte volna a lottót - csak itt nem volt pénznyeremény. Azt is elárulta, hogy bár örül Britney érdeklődésének, ő jobban szeretné Jessica Biel vagy Kate Beckinsale figyelmét felkelteni.

Ön elmenne egy körre (motorral!) Phil Luptonnal?

Via DailyMail