Komoly biztonsági rendszerrel védi otthonát a Való Világ egykori műsorvezetője, Sebestyén Balázs, aki kézi fegyvert is szeretett volna, de a felesége megtiltotta. A Bors írta meg, hogy állítólag elvesztett egy fogadást, és ezért ült be Kasza Tibi mellé a Kasza-taxiba Sebestyén Balázs. 

Az RTL Klub és a Morning Show sztárja Kasza Tibinek elmondta, hogy el akart végezni egy tanfolyamot, hogy tarthasson fegyvert otthon, de erről végül felesége, Viki lebeszélte.

De jogos, ahol gyerek van, ott ne legyen fegyver. Így maradt ez a kis baseballütő. 

Balázs elmondása szerint fél éven át tartott az az időszak, amikor komolyan rettegett, hogy az életükre törnek az éj leple alatt. Azóta azonban már riasztórendszert szereltetett be, így most már a kertbe sem léphetnek be illetéktelenek.

További hírek a reggeli kávé mellé: 

  • A Blikk számolt be arról, hogy Majka édesanyja, Ibolya néni újabb csatát nyert a rák ellen, és túlesett betegsége nehezén. A műsorvezető édesanya február óta küzdött kiújult daganatos betegséggel, de úgy tűnik, fiából és unokáiból elég erőt tudott meríteni a gyógyuláshoz.
  • Balesete után visszatér Törőcsik Mari: több hónapnyi kihagyás és a nyári balesete után ismét bomba formában van a művésznő, akit még ebben a hónapban a Nemzeti színpadán láthat a közönség.
  • Lovaggá ütötte Rod Stewart énekest Cambridge hercege a Buckingham Palotában. A skótkockás nadrágot, és hozzá illő sötét zakót viselő sztár zenészként és jótékony tevékenysége révén szerepelt azok között, akiket a királynő születésnapja alkalmából kitüntettek.